Nisu kao ostali holivudski parovi: Dok se drugi zabavljaju, Mila Kunis i Ešton Kučer ovako provode vreme

Olja Jelić Vesti 26.03.2024 22:00 0

Mila Kunis i Ešton Kučer nisu poput ostalih holivudskih parova.

Ešton i Mila

Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer nisu poput ostalih holivudskih parova. Mila društvene mreže ni nema, a Eštonov sadržaj na Instagramu razlikuje se od onog kakav njegovi kolege dele.

Umesto fotošopiranih i uređenih fotografija, Ešton objavljuje porodične trenutke, šaljive videe, trenutke s odmora... Fotografija sa crvenih tepiha i holivudskih zabava na njegovom profilu nema. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

 

Mila i Ešton svoje slobodno vreme u pauzi od snimanja ne provode partijajući s kolegama i hodajući po holivudskim događanjima. Ovaj netipičan par vreme provodi potpuno drugačije. Nedavno su učestvovali u čišćenju plaže sa svojom decom.

Porodica im je najvažnija

I ovaj vikend su posvetili porodičnim aktivnostima. Paparaci su ih snimili u zabavnom parku u Los Anđelesu.

Paru ne smetaju prijatelji njihove dece iz škole koja im dolaze kući. "Naša vrata uvek su otvorena za njihove prijatelje, druženje savršnjacima je za klince neprocenjivo. Na taj se način razvija socijalna inteligencija, a interakcija s drugima ključna je za razvoj empatije i tolerancije", kaže Ešton.

Deca su im također u izviđačima, a par ih redovno vodi na sastanke. Ne propuštaju ni dečje utakmice.

Ešton, čije se bogatstvo procenjuje na 200 miliona dolara, prošle je godine izjavio da mu je od svega ipak najbitnija porodica i vreme provedeno s njima. "Moja najvažnija uloga je uloga supruga i oca, to je neuporedivo s bilo čim drugim", rekao je tada.

Par ne uživa ni u odlascima u restoran. Na svom imanju uzgajaju svoju organsku hranu, a decu uče da budu zahvalni i skromni.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading