Proslavila 50. rođendan sa glamurom i štakama: Viktorija Bekam okupila svetski "krem de la krem", u klubu koji posećuje princ Vilijam

Slobodanka Ćorić Vesti 21.04.2024 19:28 0

Mnoštvo zvezda A liste stiglo je kod Osvalda u Mejfer, u Londonu, da proslavi 50. rođendan Viktorije Bekam - a uz nju je bila njena slavna porodica

viktorija bekam

Printscreen/Instagram

Viktorija Bekam je poželela dobrodošlicu svojim obožavaocima na spektakularnoj proslavi pedesetog rođendana – u kojoj je uživala sa porodicom. Zvezda Spajs Girlsa je u sredu stigla do jubileja - sa porodicom i prijateljima koji su joj se pridružili onlajn.

Ali izgleda da je pevačica koja je postala dizajnerka čekala vikend da bi zaista prihvatila proslave - a pridružila su joj se deca i odani muž. Na Instagramu u subotu, Viki je podelila niz svojih fotografija sa užom porodicom - dok je nosila upečatljivu, gotovo prozirnu haljinu svetle boje mente.

Suprug David, 48, elegantno se obukao u odelo i leptir mašnu - sa sinovima Bruklinom (25) i Romeom (21), koji prate svog oca tako što nose slična crna odela. Najmlađi sin, 19-godišnji Kruz, istakao se u odelu bele boje.

Ćerka Harper Seven, (12), nosila je jednostavnu svilenu haljinu boje šampanjca - a ponosna mama Viktorija ih je okupila oko sebe na seriji snimanja intimnih porodičnih fotografija. Viktorija je podelila najlepše trenutke sa pratiocima uz natpis: „Jedva čekam da proslavim sa svojim prijateljima i porodicom! Volim vas sve puno“.


Fotografisanje je održano u velikoj zgradi - sa mermernim stepenicama i pločicama od šahovnice. Fanovi su bili zapanjeni slikama - mnogi su preplavili odeljak za komentare bujnim komentarima. Jedan obožavatelj je napisao: „Srećan rođendan! Želimo vam divnu noć! Svi izgledate neverovatno.” A drugi je napisao: „Ljudi su ono što roživeu životu. Srećan rođendan Viktoriji i skidam kapu za podizanje neverovatne porodice.

Porodica se potom uputila u Osvald's u Mejferu, u Londonu, gde je stigao niz zvezda A-liste da se ridruže Viki u proslavi rođendana. Viktorijin glamurozni izgled je malo izmenjen jer je stigla sa štakama - pošto se još uvek oporavlja od reloma stopala u neugodi u teretani. Holivudska zvezda Tom Kruz (61) bio je među onima koji su prvi stigli - i izgledalo je kao da ide na audiciju da bude četvrti Bekam jer je stigao u odelu veoma sličnom Romeu i Bruklinu. Napravio je dramatičan dolazak kada je izleteo iz automobila i marširao ka ulazu u Osvald. A onda je pomogao nesrećnom paparacu koji se spotakao ispred kultnog mesta.

 

Došli su i drugi članovi porodice. Viktorijina sestra, imala je svetlucavu srebrnu haljinu, a kosu je čvrsto vezala u klasičnom stilu. Fellov Spice Girl Mel B, 48, izgledala je spremna za zabavu dok je nosila upečatljivu crvenu haljinu bez rukava koja je uključivala i izazovan dekolte - a sa prirodnom šminkom izgledala je jedva dan starije nego kada je prvi put pronašla slavu na listi vrhunski bend 1990-ih. Babi Spice i Sporti - zvane Ema Bunton i Mel C - došle su zajedno blistavo se osmehujući. Nosile su crne haljine - Ema je pokazivala duge noge dok je njena haljina imala izraz do butina.

Zvezda Očajnih domaćica Eva Longorija stigla je sa zalizanom kosom i u crnoj haljini na bretele. A Dejvidov dobar prijatelj Dejvid Gardner - koji je sedam godina izlazio sa Liv Tajler - stigao je sa pratiljom, Džesikom Klark, koja je model.


Bivši muž Dženifer Lopez, Mark Entoni, prisustvovao je proslavi sa svojom sadašnjom suprugom Nadiom Fereirom. Elegantno mesto izabrano za proslavu Viktorijin 50. rođendan je Osvald's - kultni privatni bar za članove koji posećuju bogati i slavni, a među onima koji se prijavljuju su i članovi kraljevske porodice. Societi magazine Tatler izvestio je prošle godine: „Boris Džonson ovde dovodi suprugu. Blerovi dolaze. I princeza Eugenie i Sajid Javid su tamo slavili godišnjicu braka. Bekamovi su redovni. Titani sveta umetnosti Sajmon de Pjuri i Henri Vindam jedu tamo. I princ Vilijam je, u jednom retkom noćnom izlasku, prisustvovao tamošnjoj zabavi prošlog Božića."

 

 

Komentari (0)
Loading