Pre uloge koja je proslavila imala je 25 dolara u džepu: Bila je prva "Čudesna žena", a njena lepota ni posle 50 godina ne bledi

Olja Jelić Vesti 30.04.2024 17:33 0

Linda Karter oduševila je izgledom na jednom događaju u Vašingtonu

Linda Karter

Profimedia

Linda Karter oduševila je izgledom na jednom događaju u Vašingtonu. Glumica je privukla poglede na crvenom tepihu u haljini na bretele, a obožavatelji su iznenađeni što u osmoj deceniji života izgleda ovako mladoliko.

72-godišnja TV zvezda bila je jedna od najglamuroznijih glumica 1970-ih. Prvi put se pojavila na ekranima pre gotovo pet decenija. Linda je proglašena za Miss SAD-a 1972., ali je imala samo 25 dolara u banci kada je dobila ulogu Wonder Woman 1975.

 

 

Nastavila je da glumi do 1979. Pojavila se u Wonder Woman 2020. sa Gal Gadot u glavnoj ulozi. Sledeće godine njen suprug, biznismen Robert Altman, umro je od komplikacija nakon medicinskog zahvata.

Glumica, koja je majka dvoje dece, Džejmsa (34) i Džesike (31), rekla je da je plakala tri puta na dan. "Osećam da moram da se podignem i obrišem prašinu, stavim jednu nogu ispred druge i budem hrabra koliko god mogu, čak i kad mi se ne da, da prebolim tugu", ispričala je tada.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading