Kajli slavi 24. rođendan u ZLATU I SVILI, Kim joj je OVAKO ČESTITALA veliki dan!

Vesti 10.08.2021 22:37 1

Sećate li se rođendana Kajli Džener, najmlađe milijarderke sveta prošle godine? Slavilo se danima, a rijaliti zvezda je baš tada postavila nov trend.

Kajli slavi 24. rođendan u ZLATU I SVILI, Kim joj je OVAKO ČESTITALA veliki dan!

Instagram/Kim Kardashian

Naikli smo da kardašijanke sve svoje rođendane obeležavaju u velikom stilu. I kad kažemo velikom, mislimo NEREALNOM! Prošle godine Kajli je svoj 23. rođendan slavila nekoliko dana a na žurku su bile poznate najpoznatije ličnosti Holivuda i naravno svetske modne scene. 

Za ovu priliku Kajli je sveprisutne iznenadila drastično kraćom frizutom i gle čuda, odjednom su devojke širom sveta išle kod frizera tražeći baš tako perfektno sečen bob koji lepo uokvituje lice.

Ove godine, najmlađa milijarderka sveta slavi svoj 24. rođendan, a njena sestra Kim i najveća podrška kada je u pitanju porodica ali i lični razvoj i biznis, čestitala joj je preko Instagrama uz simpatičnu čestitku.

Uz interesantan tajmlajn sestrinske ljubavi od malih nogu do velikih uspeha, Kim je uz objavljene fotografije objavila i divnu čestitku.

"Kajli, dušo, srećan ti 24-karatni rođendan! Ti si zaista neko ko ima pravo srce od zlata i dušu platine, a ja sam toliko ponosna što sam tvoja sestra! Oduvek si tako iskrena prema sebi i zaista je za divljenje gledati te kako odrastaš i uz sve ostaješ najbolja mama. Slavimo tvoj rođendan danas i uvek. Volim te.", napisala je Kim ispod fotografije.

Kajli je nedavno najavila specijalnu rođendansku kolekciju u zlatu koju je promovisala posebni fotografijama na kojima je obojena specijalnom zlatnom bojom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kajli kao i uvek koristi prave momente za poslovne promocije svoje linije kozmetike i mi ne možemo da se ne složimo da nije mogla odabrati bolji trenutak od ovog.

Ova mlada mama inače vredno radi i na drugim projektima, pa tako istovremeno priprema i specijalnu modnu liniju za male princeze, a kao muzu iskoristiće inspiraciju svoje ćerkice Stormi.

Komentari (1)
Loading
BS
14.10.2021 21:12

Ako je uspeh da u 24 izgledaš kao žena od 48 koja se par puta porađala,onda nek ide život