Da li perete STOPALA dok se tuširate? Za neke je to "smor" pa traže izgovor, dok drugi tvrde da je ovo OBAVEZAN deo održavanja higijene

Naj žena Vesti 17.08.2021 20:36 0

Jedno krajnje jednostavno pitanje izavalo je žustru debatu na Tviteru, ali najšokantniji deo je što ljudi imaju različite odgovore i različite poglede na njega

Da li perete STOPALA dok se tuširate? Za neke je to "smor" pa traže izgovor, dok drugi tvrde da je ovo OBAVEZAN deo održavanja higijene

Shutterstock

Internet se podelio u dve grupe pošto je jedna korisnica postavila pitanje: "Da li perete stopala kada se tuširate?"

Čak 20 odsto korisnika je reklo da ne pere noge dok se tušira, a neki su otišli ​​i korak dalje i odgovorili da se tokom tuširanja ne peru ispod struka, jer kako navode "voda i sapunica se slivaju na dole, taj posao se obavlja sam od sebe".

Većina je bila šokirana ovakvim negativnim odgovorima, a neki tviteraši su pokušali je da objasne ostalima da je celokupno pranje tela nešto što se podrazumeva pod "obavezno".

- Neću da govorim o tome kako pravilno treba da se peremo. Ali kad ste pod tušem, zašto preskočite pranje stopala? Ako perete auto, a ne operete vrata, da li ste onda oprali kola?

Inače, pop pevačica Tejlor Svift ranije je javno rekla da ona podrazumeva da je oprala cele noge kada ih obrije.

Neki tviteraši su u komentarima otišli toliko daleko da su smatrali "ove druge" nenormalnim. Bilo je i manjih verbalnih svađa, a sve je izazvalo ovo banalno pitanje.. 

- Kad obrijam noge, poput Tejlor Svift, računa da sam ih oprala jer sam koristila sapun - rekla je jedna devojka.

Ipak, glavni argument protiv pranja stopala tokom tuširanja je da šampon koji koristimo će sve jedno dospeti i do nogu kada se bude slivao sa nas.

Kontraargument koji se zalaže za pranje stopala je jednostavan, noge se peru jer nekima nije problem da odvojite nekoliko dodatnih sekundi pod tušem.

- Ukoliko niste visoki pet metara i nije vam teško, sve možete oprati za bukvalno pet minuta - prokomentarisao je kasnije jedan tviteraš.

Komentari (0)
Loading