Ispovest medicinske SESTRE koja radi sa ljudima na SAMRTI: Ovo su ZNACI i SIGNALI da će vas vaši VOLJENI napustiti za nekoliko DANA

Vesti 13.12.2022 21:15 0

Imatii voljenu osobu koja se bliži kraju svog života, prilično je uznemirujuće.

Shutterstock

Shutterstock

Sada je jedna bolničarka otkrila znak da će vaša voljena osoba umreti u roku od nekoliko dana. Objavljujući na TikTok-u, Džuli Mekfeden je rekla da je ljubičasti mramor koji se pojavljuje na stopalima i ide nagore znak smrti. Ona je objasnila: „Ovo je znak aktivnog umiranja, što znači da će osoba umreti u roku od nekoliko sati do nekoliko dana. „To se zove mrlja. Mnogo je lakše videti na beloj koži, malo je teže videti na tamnijoj koži, ali može biti tu.

"Nije bolno i za očekivati je", rekla je ona. U odeljku za komentare dodala je: „Javlja se kada srce više nije u stanju da efikasno pumpa krv. "Krvni pritisak polako opada i protok krvi kroz telo se usporava." Ona je dodala da to uzrokuje da „nečiji ekstremiteti počnu da budu hladni na dodir“.

Ispovest medicinske SESTRE koja radi sa ljudima na SAMRTI: Ovo su ZNACI i SIGNALI da će vas vaši VOLJENI napustiti za nekoliko DANA

Printscreen/TikTok

 

Istraživači u Indiji su ranije rekli da se mramorni izgled razvija kada postoji nedostatak dotoka krvi u kožu. Ovo ne znači uvek da umirete, ali kod pacijenata koji aktivno umiru, to je uobičajeno. U radu objavljenom u časopisu Indian Dermatology Online Journal, stručnjaci su rekli da to može da znači je više deoksigenirane krvi ispod površine kože, što uzrokuje živopisan uzorak mreže ili čipke. Medicinski naziv za ovaj simptom je livedo reticularis. Stručnjaci iz bolnice "Crossroads Hospice" u SAD rekli su da to nije bolno za pacijenta. Ali mogu da osećaju hladnoću, tako da im možete pomoći tako što ćete ih pokrivati toplim i činiti sve da im bude udobno.

 Medicinska sestra Džuli je ranije otkrila kako pomaže pomaže svojim smrtno obolelim pacijentima tokom njihovih poslednjih dana. Takođe je rekla da je još jedan znak da će vaša voljena osoba umreti, pogled smrti.


Izraz, je sama skovala, a odnosi se na to da „voljeni naizgled zure u nas, ili zure u ugao sobe. „Ponekad pričaju i kažu da vide nešto, ali drugi put samo bulje“, objasnila je ona.
 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading