Dnevni horoskop za subotu, 23. decembar: Škorpije na pragu važne odluke, Bikovi u ljubavnim komplikacijama

Vesti 22.12.2023 19:30 0

Vaša astro prognoza je spremna...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam daje dobre savete u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Obratite pažnju na moguće probleme u komunikaciji sa partnerom. Glavobolja. 

 

Bik 

Do sada ste previše bili otvoreni i iskreni prema drugima posebno kada su u pitanju odnosi emotivnih tipa. Potrudite se da se sada mnogo više pobrinete za sebe i svoje potrebe i želje. Ljubavna situacija je veoma komplikovana.  

 

Blizanci

Situacija u krugu porodice je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da se posvetite svemu do kraja. Nerviraju vas odnosi koji su skoro veštački i ništa nije onako kako jeste. Partner vas zapostavlja. Zdravlje je odlično.

 

Rak 

Mars aktivira vaše polje poslovne komunikacije ali ipak ćete se osećati bolje ako posao ostavite za druge dane. Ljut je partner na vaše ponašanje koje nije nimalo jednostavno da se razume. Problem sa kičmom.

 

Lav 

Od vas zavisi kako ćete određene stvari da sagledavate posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom.. vaša potreba da dominirate i da budete u centru pažnje se ne dopada vašem partneru. Mogući sukobi i raskid. 

 

Devica 

Danas je idealan dan da se okrenete sebi i svojim planovima koje ste već zapostavili.To se najviše odnosi na vaš odnos prema sebi i prema svemu onome što ste planirali u vezi zdravlja i zdravih navika. 

 

Vaga 

Osoba u znaku Jarca vam je veoma velika prijateljska podrška i to će danas da se pokaže u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Retrogradni Merkur stvara probleme u komunikaciji sa partnerom i to se odražava tokom celog dana. 

 

Škorpija

Bićete veoma dobro raspoloženi pod uticajem osobe u znaku Lava koja vam se udvara već neko vreme. Pokušajte da sve što radite sagledavate iz ugla objektivnosti i da se posvetite mnogo više sebi i svojim unutrašnjim aspektima zadovoljstva.

 

Strelac 

Vaša privatnost je zaštićena od drugih posebno kada su u pitanju odnosi na poslu. Tokom dana vas očekuje odluka koju trebate da donesete u vezi ljubavi i koliko ćete biti otvoreni prema partneru..

 

Jarac 

Saturn u Ribama ukazuje na potrebu da se konačno posvetite svemu onome što ste planirali. Mogući problemi sa zdravljem kada je u pitanju loše spavanje zbog stresa kojeg doživljavate na poslu. 

 

Vodolija

Danas idealan dan da se posetite sebi i svemu onome što ste od ranije planirali i hteli za sebe. U svemu tome je najbitnije da odmorite maksimalno i da se odvojite od ljudi koji negativno utiču na vas.

 

Ribe 

Od vas zavisi kako ćete stvari da sagledate posebno u vezi poslovnih ambicija vašeg najmlađeg člana porodice. U narednih nekoliko dana pokušajte da se skoncentrišete na posao jer su mogući problemi sa novcem. 

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading