Dnevni horoskop za sredu, 21. februar: Rakovi, čuvajte se naglih odluka, Devicama tvrdoglavost pravi haos u ljubavi

Vesti 20.02.2024 19:28 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju

Zabrinuta žena

Shutterstock

Ovan 

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima koji vas ispunjavaju. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam daje mogućnost preokreta u vezi posla. 

Bik 

U ovom periodu ste veoma osetljivi kada su u pitanju aspekti ljubavnog odnosa sa partnerom pa je jako važno da se spremite za jedan dobar i kvalitetan razgovor u narednih nekoliko dana. Poslano ćete biti zadovoljni sa svim onim što pokrenete jer sve zavisi od vas. 

Blizanci

Osoba u znaku lava vam je velika poslovna podrška i to ćete osetiti narednih nekoliko dana. Partnerski odnos je veoma nestabilan zato što ne želite da dozvolite da partner dominira. Zdravlje je stabilno.

Rak 

Čuvajte se naglih poslovnih odluka kojima može biti sklon vaš partner sa kojim poslovno sarađujete već neko vreme. Osoba u znaku lava vam je velika poslovna podrška u narednih nekoliko meseci što se tiče posla i poslovne saradnje. 

Lav

Do kraja bićete pod jakom tenzijom zbog ljudi sa kojima odavno niste otvoreno razgovarali. Voljena osoba ne želi da učestvuje u razgovoru sa vama jer se oseća veoma zapostavljeno s vaše strane već neko vreme. Zdravlje je stabilno.

Devica 

Tvrdoglavo se ponašate u odnosu sa partnerom i to vas emotivno jako košta. Nemojte dozvoliti da se partner nervira zbog vas i zbog vašeg ponašanja jer već neko vreme imate malo veće probleme sa njim. 

Vaga

Čuvajte se naglih promena kada su u pitanju odnosi sa ljudima oko vas posebno kada su u pitanju članovi porodice. Mogući sukobi unutar posla kojim se bavite posebno kada su u pitanju članovi bitne poslovne komisije. 

Škorpija

Tvrdoglavi ste previše što se negativno odražava na vaše odnose sa porodicom ali će to uticati negativno i na vašeg partnera. Zdravlje je veoma kritično ako ne povedete računa o sebi u narednih nekoliko dana..

Strelac 

Ovo je idealan period da kažete ono što mislite posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Partner vam stvara tenziju zbog problematičnog odnosa koji imate već neko vreme zbog novca

Jarac

Čuvajte se novih poslovnih dogovora jer sve može da se razume na veoma pogrešan način jer osoba u znaku lava ne želi da popusti u saradnji. Ljubavna situacija je stabilnija zato što i vi se osećate mnogo bolje.

Vodolija

U narednih nekoliko dana bićete veoma negativno raspoloženi zbog negativnih misli koje sa osobom u znaku Jarca delite preko mejla. Na taj način se ne rešavaju poslovna pitanja. Zdravlje je pod negativnim uticajem vaših misli. 

Ribe 

Mesec u vašem polju zdravlja utiče na to da se malo više bavite svojim strahovima kada je u pitanju zdravlje. Najvažnije da se okrenete sebi i svojim unutrašnjim problemima koje treba da rešavate a tiču se partnerskog odnosa.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading