"Teddy bear" boja kose je najnoviji trend: Ove zimske sezone biće najtraženija u frizerskim salonima

Olja Jelić Vesti 25.11.2023 16:17 0

TikTok je odavno postao omiljena platforma za otkrivanje novih bjuti trendova, a jedan od najboljih u poslednje vreme svakako je "teddy bear" boja kose.

Kosa

Printscreen/Instagram

TikTok je odavno postao omiljena platforma za otkrivanje novih bjuti trendova, a jedan od najboljih u poslednje vreme svakako je "teddy bear" boja kose. Malo koji trend sa TikToka je tako praktičan i nosiv kao što je pomenuta boja za kosu. U pitanju je topla nijansa plave boje koja je idealna za predstojeće zimske dane, a s obzirom na to da je hashtag #teddybearblonde za kratko vreme prikupio skoro 100 hiljada pregleda, ova nova boja obeležiće sezonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

U prililog ovoj tvrdnji najbolje govori činjenica da je čak i Rijana početkom nedelje napravila drastičnu promenu boje kose i da je izabrala upravo teddy bear nijansu. Na istu promenu odlučile su se i Sofija Riči i Dženifer Lopez dok ovu boju uveliko nose Bijonse i Rita Ora.

 

 

Sve što treba da znate o "teddy bear blonde" trendu

Kao što samo ime kaže, teddy bear plava je boja koja bi najviše trebalo da podseća na klasičnog plišanog medvedića u braon nijansi. Ova nijansa postiže se kombinacijom plavih i braon pramenova, a tehnike farbanja koje se koriste obično su balayage ili highlights pramenovi. Rezultat je predivna i višedimenzionalna plava boja sa zlatnim sjajem.

 

 

 

Najbolja stvar u vezi sa ovim trendom jeste to što krajnju nijansu možete potpuno da prilagodite sopstvenoj boji tena. Dodatni bonus je to što koren obično ostaje nešto tamniji tako da prirodne brinete neće morati da odlaze često kod frizera. Da ne govorimo o tome da ova topla nijansa nije zahtevna za održavanje poput hladnih plavih tonova. Ipak, savetujemo vam da koristite preparate za negu farbane kose, a poželjno je i da u svoju rutinu uključite proizvode koji kosi daju sjaj, prenosi InJournal. 

 

 

Komentari (0)
Loading