Blek Čajna prepoznatljiva je po svom izveštačenom izgledu: A sada je pokazala kako izgleda bez filera i silikona

Marina Đurđević Vesti 24.07.2023 10:35 0

Samo želim da sve dame znaju, ne trebaju vam injekcije silikona jer se možete razboleti, možete da umrete, doživite komplikacije i sve te druge "lude" stvari”

Anđela Vajt

Profimedia

Anđela Vajt poznatija kao Blek Čajna nema više filere u licu, a povdrgla se operciji i izvadila silikon iz svog tela. Transformaciju je otkrila proteklog vikenda dok je promovisala luksuzan brend za negu kože Hearts Pure. Blek Čajna koja sa bratom Kim Kardašijan Robom Kardašijan ima ćerku Drim, rešila je da se se vrati svom prirodnom izgledu.

Njena transformacija počela u martu kada su joj izvađeni fileri iz vilice i obraza. Na Instagramu je prikazivala faze tog procesa. Usledila je operacija kojom joj je izađen silikon iz ostalih delova tela.

“Samo želim da sve dame znaju, ne trebaju vam injekcije silikona jer se možete razboleti, možete da umrete, doživite komplikacije i sve te druge "lude" stvari”, poručila je ranije i požalila se da je njeno lice zbog filera izgledalo užasno pa je rekla svima da ne rade isto ili slično sebi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna 💋 (@blacchyna)

 

Istakla je da je umorna od toga šta je uradila sebi: "To mi je potpuno promenilo lice i spremna sam da se vratim Anđeli".

Blejk Čajna je u januaru stekla doktorat iz liberalne umetnosti na Sacramento Theological Seminary and Bible koledžu.

Komentari (0)
Loading