Očajnički potez Megan i Harija: Par sati nakon slatkog videa Kejt Midlton evo šta su objavili kako bi izbegli propast

Olja Jelić Vesti 13.12.2023 12:15 0

Princ Hari i Megan Markl objavili su video koji ih prikazuje u dobrom svetlu, a što se čini dobro osmišljen potez kako bi spasili svoj brend od propadanja.

Megan i Hari

Profimedia

Princ Hari i Megan Markl objavili su video koji prikazuje koliko je uticaj njihova organizacija Archewell ostvarila u 2023. godini, samo nekoliko sati nakon što je princeza od Velsa podelila snimak sebe s princem Džordžom, princezom Šarlot i princem Luisom koji je snimljen prilikom posete jednog dobrotvornoj organizaciji.

 

 

Megan i Hari u videu grle vojne veterane, pakuju torbe za devojčice u Nigeriji i snimaju selfije sa obožavateljima. Inače, pre nekoliko dana stručnjaci za brendove upozorili su na mogući propast branda Sussexa zbog posledica knjige "Endgame" Omida Skobija, a kojoj je kraljevska porodica napadnuta i u njoj su Kejt Midleton i kralj Čarls proglašeni rasistima.

 

 

Vojvotkinja od Saseksa nedavno je potpisala ugovor sa poznatim agentom Arijem Emanuelom čiji su klijenti i Dvejn 'The Rock' Džonnson, Serena Vilijams i druge zvezde s A-liste, ali njegova kompanije WME sada se navodno predomišlja o tome.

Zato se čini se da je novi video svakako pokušaj da se par prikaže u što boljem svetlu i da budu u centru pažnje.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading