Megan i Hari dobili nimalo laskavu titulu: Sve je to rezultat imidža koji su sami stvorili, očekivali su skroz suprotno

Olja Jelić Vesti 14.12.2023 16:52 0

Princ Hari i Megan Markl dobili su novi pogrdni nadimak, razlog tome su njihovi projekti od kojih su očekivali potpunu suprotnost.

Hari i Megan

Profimedia

Princ Hari i Megan Markl proglašeni su najvećim luzerima godine prema časopisu The Hollywood Reporter.

Časopis je objavio svoju recenziju za 2023. slaveći one koji su trijumfovali i istakli one koji nisu uspeli da pogode cilj, piše Daily Mail.

Među 11 izabranih bili su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koji su ismejani zbog svog Netflixovog dokumentarca i biografije ''Spare'' i neuspelog podkasta Megan Markl.

 

 

Meganin podcast ''Archetypes'' prestao je s emitovanjem na platformi Spotify u junu nakon samo jedne sezone, a voditelj kompanije za inovacije i monetizaciju podkasta, Bill Simons, proglasio je par prevarantima nakon što je njihov višegodišnji ugovor vredan 20 miliona dolara.

The Hollywood Reporter prema paru je bio vrlo oštar, pisali su da je par pobegao od ceremonijalnog života u javnoj službi kako bi unovčio svoj status slavnih osoba u Americi.

Časopis je zaključio: ''Ipak, sav prezir i ruganje bolji su od toga da moraju prisustvovati više od 200 službenih obaveza kraljevske porodice godišnje.''

 

 

Nadalje, dobrotvorna orgnaizacija para ''Archewell'' prošle godine zabežila je pad donacija za 11 miliona dolara što ju je poslalo u minus, dok je njen šef i njihov pomoćnik Džejms Holt dobio povećanje plate od 280 posto.

Prošle godine bila su samo dva velika donatora koji su dali oko milion dolara, a godinu pre neidentifikovani bogati donator dao im je 10 millioa dolara, ali se to nije ponovilo 2022. godine.

Usledila je burna godina za par u kojoj su Harijevi memoari ''Spare'' bili na vrhu bestselera, ali je i njihova popularnost pala. 

Bili su predmet ismevanja u popularnim televizijskim serijama kao što su ''South Park'' i ''Family Guy''. 

A na kraju ove burne godine, Harija  Megan ''zakucao'' je i britanski novinar Omid Skobi koji je objavio svoju knjigu ''Endgame'' o kraljevskoj porodici i opet rasplamsao vatru između kraljevske porodice i odbeglih Saseksovih.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading