Ovu pozu muškarci OBOŽAVAJU: Vizuelni KONTAKTI i "prljavi" razgovori - evo šta svaka žena treba da ZNA pre nego što se PREPUSTI strastima

Lana Vidović Vesti 15.05.2022 22:45 0

Mnogim ženama je jedna od omiljenih poza

Ovu pozu muškarci OBOŽAVAJU: Vizuelni KONTAKTI i "prljavi" razgovori - evo šta svaka žena treba da ZNA pre nego što se PREPUSTI strastima

Shutterstock

Razlozi su očigledni. Dublji prodor, seksi stav, ali i lako pretvaranje u nešto nežnije. "Doggy style" ili pseća poza je uvek dobar izbor, ali može biti još bolji ako napravite pametne mat poteze. Ako ih već niste probali, nemojte gubiti vreme.

Vizuelni kontakt

Malo je teže i možda zato lako odbacujete ovu pozu. Tražite više nežnosti i mislite da vam doggy style to neće pružiti. Greška. Stvari postaju još vrelije ako se okrenete da ga pogledate preko ramena. Pretpostavimo da ćete vidite koliko vaš partner uživa u tome.

Promenjen ugao

Govorimo o pozi koja se može promeniti na mnogo načina. Možete da zauzmete stav sa podignutim zadnjicom ili potpuno ravnom ležeći na krevetu, stojeći ili na naslonu sofe.  

"Prljav razgovor"

Jedan savet koji se primenjuje, bez obzira na pozu, je ubacivanje "prljavih priča" u igru. Ne samo da govorite začinjeno, već i da kažete koliko i kako vam se dopada određeni potez. U ovom slučaju, tišina ne govori sama za sebe.

Savijte struk

Mnogo pomaže u dubljem prodiranju i lakše dostiže tačku G. Ispružite zadnjicu i spustite struk ili uradite upravo suprotno. Čučnite da promenite nagib. Samo kroz testove ćete shvatiti šta vam donosi najveće zadovoljstvo.

Iznad svake udobnosti

Kažemo da uživanju, ali ako ga prati udobnost, još bolje. Stavite jastuke ispod kolena ili ruku ili odaberite pseći položaj u ležećoj verziji.  

 

Komentari (0)
Loading