"OVO ŽELIMO DA DOBIJEMO OD ŽENA: Muškarci su bili BRUTALNO iskreni!

Vesti 11.03.2022 20:33 0

Gomila muškaraca naprasno je odlučila da podeli šta zapravo očekuje od ljubavnog odnosa

"OVO ŽELIMO DA DOBIJEMO OD ŽENA: Muškarci su bili BRUTALNO iskreni!

Shutterstock

Muški deo korisnika popularne duštvene mreže "Reddit' otvorio je temu o stvarima u vezi koje su njima bitne, a voleli bi da ih žene malo više primjećuju i razumeju.

Kažu da znaju da niko ne može da im čita misli, pa su na jednom mjestu odlučili da napišu šta tačno oni očekuju od odnosa, da se zna!

Osim što su otkrili da uživaju u zagrljajima i komplimentima, napisali su da im je vrlo važna komunikacija, prenosi "Bored Panda".

“Recite sve otvoreno, ne moramo da čitamo  između redova. Zaista ne možemo da znamo što mislite, morate da kažete kako se stvarno osećate, a ne samo da menjate ponašanje.” “Nemojte govoriti “ne” jer samo želite da vas nagovaramo i da se više trudimo oko vas. Ako nešto odbijete, shvatimo to ozbiljno i poštujemo odgovor.”

“Komunicirajte.”

“Otvaramo vam vrata i dajemo komplimente jer to u tom trenutku želimo i mislimo. Ne zato što želimo nešto zauzvrat.” “Žene moraju da shvate da je njihovo kritikovanje muškog tela jednako onome kad muškarci kritikuju žene. Nije lepo.”

“Samo zato što ne plačemo, ne znači da nismo tužni.”

“Ne želimo uvek mi da iniciramo seks, delujemo sami sebi jezivo. Slobodno napravite prvi korak”, napisao je jedan, a drugi se nadovezao: “Da, ne moramo uvek mi da pravimo prvi korak. Ima i muškaraca koji su sramežljivi. Priđite nam slobodno.”

 

Komentari (0)
Loading