Napravite VAZU BOGATSTVA: Stari RITUAL privlači NOVAC kao magnet, ali na jedno mesto nikako ne treba da je STAVITE

Vesti 04.08.2022 13:45 0

Vaza bogatstva je jedan od najmoćnih rituala po feng šui principima

Napravite VAZU BOGATSTVA: Stari RITUAL privlači NOVAC kao magnet, ali na jedno mesto nikako ne treba da je STAVITE

Shutterstock

Vaza bogatstva je vrlo popularan način za očuvanje i umnožavanje porodičnog imetka. Kinezi je prave na svoj način sa svojim specifičnim simbolima.

Potrebno je uzeti vazu od keramike, porcelana, zemlje, kristala ili metala, po mogućnosti sa uskim grlom, tankim i dugačkim vratom i velikim stomakom, jer time simbolički novac koji uđe u nju ostaje zarobljen.

U tu vazu stavljamo sledeće:

1.7 različitih kristala ili poludrago kamenje poput – gorskog kristala, jaspisa, lapis lazulija, rozen kvarca, korala, tirkiza, malahita, ametista, tigrovog oka, citrina (koji ne ide sa gorskim kristalom)…

2.Crvenu torbicu prepunu novca u valuti koja se trenutno koristi, po mogućnosti u vrednosti 988 (dinara ili eura), jer se ovaj broj smatra vrlo srećnim.

3.Komad zemlje ili biljku koju smo zatražili (ne ukrali) od “bogataške”, odnosno imućne porodice.

4. 3 ili 9  novčića vezanih crvenom trakom

5.Ostatak se dopuni sa 5 vrsta plodova biljaka koje se neguju i koriste u ishrani kao što su – kukuruz, pasulj, ječam, proso, pšenica, lešnici, orasi… Kinezi veruju da ovo daje uvek situ porodicu i sreću u potomstvu.

Gde vaza treba da stoji?

Vaza treba da stoji na nekom usamljenom mestu, daleko od znatiželjnih pogleda. Nikada je nemojte stavljati na vidljivo mesto, jer neće imati isti efekat.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading