Jasni signali da se muškarac zaljubio u vas: Budite sigurne ako vam šalje ovakve poruke

Vesti 24.02.2023 17:00 0

Ako želite da otkrijete da li se i koliko dopadate muškarcu sa kojim se kraće vreme viđate i dopisujete, obratite pažnju na njegove poruke upućene vama

Jasni signali da se muškarac zaljubio u vas: Budite sigurne ako vam šalje ovakve poruke

Shutterstock

Ovo me je podsetilo na tebe

Čovek neće uvek reći šta misli jer se ponekad plaši da bude direktan kako bi poštedeo svoja osećanja da ne bude povređen. Reći će da ga je nešto podsetilo na vas, a to vam može automatski reći da on misli na vas, samo vam govori indirektno.

Mogu da ti pomognem u tome

Muškarci vole kada mogu da pomognu ženi. Žele da se osećaju korisnim. Ako vam ponude pomoć u nečemu, onda im je zaista stalo do vas. Muškarci rade samo stvari za žene do kojih im je zaista stalo ili ponekad za „krajnji cilj“. '

Izgledaš odlično

Ako vam kaže da izgledate sjajno, prestanite da preterano analizirate i nagađate šta on zaista misli. On zaista misli da izgledaš sjajno i želi da to znaš.


Razgovarao sam sa mamom...

Ako pomene ime svoje mame i kaže vam o čemu je razgovarao s njom, on je ili vaš najbolji prijatelj ili mu se sviđate. Momci obično ne dele takve stvari ni sa kim, a retko govore o članovima porodice. Ako je otvoren za razgovor o članovima porodice, onda imate njegovo poverenje.

Uznemiren sam/zabrinut

 Ako muškarac voljno prizna da oseća neku emociju koja nije srećna, dovoljno je zaljubljen u vas da vam pokaže ranjivost koju obično ne otkriva.

Gde si? Šta radiš?

Postavljaju vam pitanja o tome šta radite ili gde ste? Sve dok to ne radi stalno - ne proganja vas.

Tako si seksi

Ako ti to muškarac kaže, onda znaj da je to istina. Nemojte odmah pomisliti da je to rekao stotinama drugih žena pre vas. 


Nedostaješ mi

Da li mu nedostaješ? Muškarci će retko reći ovo osim ako im zaista nedostajete. Ako vam kaže da mu nedostajete čak i ako ste u toj novoj neizvesnoj fazi, definitivno ste mu zagrejali srce.

Ja ću biti tu za tebe

Ako vam kaže da će biti tu za vas bez obzira šta vam treba ili da će razgovarati s vama kad god, onda zaista želi da bude deo vašeg života i neće vas tako lako pustiti.

Zove vas imenom vašeg ljubimca

Ako vas nazove nekim drugim nadimkom, odlučio je da vas mora učiniti svojom, piše Your tango.
 

Komentari (0)
Loading