Trik koji svaka DOMAĆICA mora da zna: Stavite tenisku LOPTICU u mašinu za pranje veša, efekat će vas IZNENADITI

Vesti 28.11.2021 15:35 0

Teniska loptica ima mnogo drugih upotreba van terena. Može se koristiti za masažu ili kao igračka za psa. Ali da li biste se setili da je stavite u bubanj mašine za pranje veša?

Trik koji svaka DOMAĆICA mora da zna: Stavite tenisku LOPTICU u mašinu za pranje veša, efekat će vas IZNENADITI

Shutterstock

Znamo da ovo zvuči prilično čudno, ali uopšte nije tako glupo. Objašnjavamo zašto bi trebalo da stavite tenisku lopticu u mašinu za pranje veša.

Postoji mnogo nekonvencionalnih načina i trikova koji olakšavaju kućne poslove. Teniska loptica u mašini za pranje veša je jedna od njih. Ova neupadljiva stavka može biti veoma korisna. Ne verujete? 

Teniska loptica će biti savršena za pranje stvari kao što su jakne, jastuci i jorgani. Njihovo punjenje tokom kontakta sa vodom i centrifugiranja može da se skupi. Stavljanje male, teške lopte u mašinu za pranje veša sprečava da se to dogodi. On kontinuirano razgrađuje materijal. Efekat? Odeća ili jastuci koje izvadimo iz mašine za pranje veša nemaju grudve.

Teniska loptica u mašini za pranje veša je odličan patent koji vredi znati. Ako imamo više veša, možete staviti čak dve ili tri loptice. Zahvaljujući ovoj metodi, naš veš će uvek zadržati svoj prvobitni oblik.

 

Komentari (0)
Loading