Dnevni horoskop za PETAK, 13. avgust: Jarčevi puni NEGATIVNE energije, Rakovima se savetuje da budu MANJE tvrdoglavi

Naj žena Vesti 13.08.2021 08:02 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za PETAK, 13. avgust: Jarčevi puni NEGATIVNE energije, Rakovima se savetuje da budu MANJE tvrdoglavi

pixabay

Ovan

Sve što nije valjalo unazad desetak dana danas ćete popraviti. Imate pravo na svoje uživanje i to priuštite sebi. Poslovna situacija je stabilna. Do kraja dana lepe vesti od osobe u znaku Vodolije . Odlično se osećate. 

Bik

Današnji dan posvetite sebi jer vam je to najbitnije. Do kraja dana lepe vesti u vezi posla. Morate da zakažete sastanak na poslovnom planu. U ljubavi jako je važna dobra komunikacija. Jako ste nervozni. 

Blizanci

Ovo je idealan period da prekinete određene prijateljske odnose gde ste previše izgubili sebe. Tokom dana jako dobra komunikacija sa poslovne strane. Očekuje vaš uspeh što se tiče posla. Obratite pažnju na moguće probleme sa organima za varenje. 

Rak 

Početak dana je veoma zanimljiv jer ćete imati zanimljiv sastanak na poslovnoj strani. Nemojte biti previše tvrdoglav i kada je u pitanju ljubavna strana. Emocije su vaše najjače oružje. Mogući problemi sa grlom. 

Lav

Budite zahvalni za sva dešavanja jer danas sam stiže jako lep glas od osobe iz inostranstva. Poslovni sastanak do kraja dana biće izuzetno zanimljiv. Ljubav je na ispitu pokušajte da pokažete svoje pravo lice. Problemi sa kičmom. 

Devica

Sačuvajte svoj mir tako što ćete se pozabaviti isključivo svojim poslom i nećete se baviti tuđim problemima. Od danas pokreće se jako dobra energija po pitanju ljubavi. Obratite pažnju na probleme sa kičmom. 

Vaga

Od danas počinje jako dobar period za vas posebno kada su u pitanju poslovne i finansijske stvari. Budite otvoreni za saradnju sa ženskom osobom u znaku lava. Situacija u ljubavi je jako komplikovana. Verovatno će doći do svađe. Problemi sa spavanjem. 

Škorpija

Od danas pa narednih nekoliko dana Merkur vam donosi jako dobre aspekte za komuniciranje i za poslovnu stranu. Ovaj uticaj iskoristite za sastanke i dogovore. Emotivna strana je nestabilna. Problemi sa disajnim organima. 

Strelac

Današnji dan iskoristite da se okrenete malo više drugima posebno članovima porodice. Očekuje vaš zanimljiv razgovor među prijateljima. Moguće su planovi za neki duži put. Zdravlje je odlično.

Jarac

Vasa energija je danas veoma negativna pa se potrudite da pozitivnim mislima doprinesete dobrom raspoloženju. Danas se osećate pomalo melanholično zbog uticaja prošlosti. Ne vraćaj se unazad. Vaše misli određuju vaše zdravlje. 

Vodolija

Uran donosi nove vesti po pitanju posla a na vama je da to sve realizujete na vreme. Budite opušteni i otvoreni za novi vid saradnje. Novčana situacija vas nervira. Zdravstvena situacija je stabilna. 

Ribe 

Pokušajte da se pozabavite stvarima iz prošlosti posebno kada su u pitanju ljubavni i emotivni odnosi. Imaćete podršku u krugu porodice za neke nove poslovne planove.. zdravstveno stanje je pod uticajem nervoze..

Komentari (0)
Loading