Saturn je krenuo RETROGRADNO i traje do OKTOBRA: Nikome se ne piše dobro, ali ova TRI ZNAKA doživeće PAKAO

Vesti 06.06.2022 13:45 0

Ovo je momenat kada nastupa karma za sve znakove

Saturn je krenuo RETROGRADNO i traje do OKTOBRA: Nikome se ne piše dobro, ali ova TRI ZNAKA doživeće PAKAO

Shutterstock

Saturn je planeta koja najviše govori o karmički dugovima i ona šime životnim blokadama. Saturn u Vodoliji kreće retrogradno 4. juna i to će trajati 141 dan. On će pokrenuti mnogo toga iz prošlosti posebno kada su u pitanju partnerski odnosi i odnosi koje smo gradili unazad godinu i po.

Ovo je period potpunog pritiska na emocije i mnoge važne lekcije ćemo utvrditi i ponovo učiti. Ovaj retrogradni Saturn je posebno bitan jer aktivira osu Severnog i Južnog Mesečevog čvora. 

Ovnovi će uticaj retrogradnog Saturna  najviše doživeti kroz odnose sa javnošću i odnose sa prijateljima. Dolazi do ponovnog zbližavaja sa ljudima iz prošlosti i kroz te odnose uče mnogo toga o sebi i o svojoj prošlosti. 

Kada su u pitanju Bikovi, ovo je veoma nestabilna faza njihovog " odrastanja" ili sazrevanja. To najviše aktivira odnose ljubavnog i porodičnog karaktera, dolazi do obnove nekih bivših ljubavi. To može biti veoma dobro ako Bikovi postupaju mudro. 

Blizanci su pod jakim uticajem retrogradnog Merkura koji je doneo nove uvide i saznanja o novim poslovnim partnerima i klijentima. Bilo bi važno da dobro iskoristite uticaj ovog retrogradnog Saturna u Vodoliji koji pokreće njihovu komunikaciju. 

Rakovi će u ovom periodu morati da se posvete stvarima iz prošlosti i da nauče svoju vrednost. Posebno se ovo odnosi na ljubavne odnose koji su počeli početkom ove godine. Važno je biti u skladu sa svojim željama i potrebama. 

Saturn je krenuo RETROGRADNO i traje do OKTOBRA: Nikome se ne piše dobro, ali ova TRI ZNAKA doživeće PAKAO

Shutterstock

 

Lavovima je ovo veoma uzbudljiv ali i  naporan period, jer dolazi do velikih unutrašnjih promena koje su započete pre godinu dana. Ovo se posebno odnosi na sve što su ostavljali po strani. Biće veoma napeti kada su u pitanju poslovni aspekti do kraja godine. 

Device su veoma stabilne u ovom periodu i za njih retrogradni Saturn potvrđuje neke bitne životne odluke. Najbolje bi bilo da se pozabave ozbiljno svojom novom stranom posla i novim načinom zarade. 

Vage će u ovom periodu morati da se suoče sa sobom i svojim potrebama koje nisu uspeli da zadovolje unazad nekoliko meseci. Najbitnije je da se posvete deci i porodici jer odatle dobijaju najviše podrške. 

Škorpije osećaju veliki pritisak u vezi posla i verovatno ce mnogo toga biti nestabilno na svim životnim poljima. Mnoge Škorpije će imati priliku da se suoče sa svojim " prijateljima" sa kojima su već imali neke poslovne probleme. 

Strelčevi će se okrenuti drugim ljudima i nece moći sami da pokrenu bilo šta. Njihova vera u sebe je njihov najvažniji pokretač posebno kada su u pitanju partnerski odnosi. Ljubav je ono što će biti na ispitu u ovih narednih godinu dana. 

Saturn je krenuo RETROGRADNO i traje do OKTOBRA: Nikome se ne piše dobro, ali ova TRI ZNAKA doživeće PAKAO

Shutterstock

 

Jarčevi su veoma stabilni u ovom periodu, jer njihova energija je veoma dobro pozicionirana u odnosu na sve ljude oko sebe. Veoma je važan cilj kojim su krenuli a da to ima veze sa prošlošću i poslovnom situacijom. 

Vodolije su veoma nestabilne pod uticajem ovog retrogradnog Saturna u njihovom znaku. Njima ne prija energija proslosti posebno kada je u pitanju posao i karijera. Biće veoma snažno pokrenuta poslovna strana do kraja godine. 

Ribe će biti veoma loše raspoložene jer ce doživeti neke negativne emocije koje su bile skrivene. Partnerski odnos je veoma važan ali u ovom periodu neće biti stabilan.

 

Komentari (0)
Loading