Pun Mesec u Strelcu biće TEŽAK za ČETIRI znaka: Stavlja svakog na TEST i MENJA im život iz korena, neki će doneti odluke zbog kojih će se kasnije KAJATI

M. G. Vesti 09.06.2022 12:03 0

Pun Mesec u Strelcu je 14. juna, a evo šta on donosi određenim znakovima Zodijaka

Pun Mesec u Strelcu biće TEŽAK za ČETIRI znaka: Stavlja svakog na TEST i MENJA im život iz korena, neki će doneti odluke zbog kojih će se kasnije KAJATI

Shutterstock

Supermesec u Strelcu 14. juna je poslednji koji ćemo imati u proleće, a prvi ovog leta. Supermesec biće pun u znaku Strelca 14. juna, a ovaj znak simbolizuje ispitivanje i filozofiju života, tako da je vreme da promenimo kurs ka kojem se krećemo. Pun Mesec u Strelcu će izgledati svetlije i veće od prosečnih, pa ga zato astrolozi i astronomi nazivaju "supermesec".

Prema rečima astrologa pun Mesec u Strelcu je idealan period godine kada treba da isplanirate putovanje na neku daleku destinaciju. To je putovanje koje može da promeni vašu životnu filozofiju. Bez obzira da li imate nekoga bliskog ili nemate, pun Mesec u Strelcu osvetljava dublje osećaje, pa će svako od nas pronaći ljubav u srcu.

Iskoristite šansu da rizikujete i prigrlite budućnost u kojoj vas očekuje više ljubavi. Ovaj pun Mesec i te kako će u svakome od nas pokrenuti pitanje smisla. Ljudi će zbog punog Mesec u Strelcu biti dinamični i puni entuzijazma.

Ipak, svaki pun Mesec je težak na psihološkom nivou, pa ćemo osetiti nakupljene frustracije i unutrašnje lomove zbog kojih ćemo biti ranjivi i impulsivni. Pun Mesec u Strelcu biće teži za same Strelčeve, Ribe, Blizacne i Device.

Strelac

Shutterstock

 

Ovo je prilika da donesete odluke koje će vam promeniti život. To je novi vidi posmatranja stvari koje su vam važne. Najidealnije bi bilo da promenite okruženje u kojem se nalazite. Očekuju vas promene raspoloženja i moguća nesanica. Ovaj supermesec je najvažniji za pripadnike vašeg znaka.

Ribe

Pun Mesec u Strelcu donosi vam promenu u karijeri. To će biti okidač za događaj koji će promeniti tok dešavanja na radnom mestu. Moguća je promena posla. Takođe, možete biti više zabrinuti za jednog od roditelja.

Devica

Mesec u Strelcu je važan za porodične odnose i mesto življenja. Zbog toga ćete biti setni i nostalgični, a biće vam potrebna promena. Za vreme trajanja ovog aspekta ne treba da donosite odluke zbog kojih biste kasnije mogli da se pokajete.

Blizanci

Pun Mesec u Strelcu stavlja na test vaše partnerske odnose. To znači da treba da poradite na tome kako vas drugi doživljavaju. Ukoliko ste u braku, promena će morati da se dogodi jer je vreme da se oslobodite starih obrazaca ponašanja.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading