Ovo su SUDBINSKE godine u životu svake OSOBE: Proverite kada je pravo VREME za LJUBAV i USPEH, kada nikako ne treba da dižete KREDIT, a kada vas vreba BOLEST i nesreća

Vesti 08.09.2022 16:20 0

Život čoveka je raspoređen i ponavlja se kroz vreme u dvanaest delova, od kojih svaki deo, svaka godina života ukazuje na određeno polje interesovanja čoveka, ali može da ukazuje i na nivo života, ili delove koji predstavljaju različite aspekte ličnost osobe, tačnije sama sudbina čoveka, prema godini života u kojoj je pronađen

Ovo su SUDBINSKE godine u životu svake OSOBE: Proverite kada je pravo VREME za LJUBAV i USPEH, kada nikako ne treba da dižete KREDIT, a kada vas vreba BOLEST i nesreća

Shutterstock

Svi dobro znamo da dan ima dvanaest sati, kao i noć, dakle dva puta po dvanaest sati. Ovi sati se ponavljaju kao dani i nedelje (jer je sve u životu u nekom pokretu), kroz dvanaest meseci tokom jedne godine koja bi se mogla nazvati svojevrsnom „malom godinom“, u smislu uobičajene, rođendanske, kalendarske. godine, a u poređenju sa „Velikom godinom“ koja je univerzalna kosmička ili nebeska godina, i traje dvanaest puta po dvanaest meseci, to je 144 godine, ali je ljudski život mnogo kraći. Vreme u kome je čovek rođen i njegova sudbina imaju isti značaj. Iz ovoga sledi da čovek u svom životu počinje od nule (0), odnosno nulte godine svog života, koja traje od 0 do 1 godine, kada završava period, zatim od 1. do 2. godine, kada drugi period se završava, od 2. do 3. godine, kada se završava treći period, pa sve do 11. do 12. godine, kada se završava dvanaesti period, kao jedan period života osobe. Nakon čega se ponovo kreće od nulte godine, samo što je ovaj put prvi period od 12. do 13. godine, pa opet drugi period, od 13. do 14. godine, pa treći od 14. do 15. godine, i tako redom iz godine u godinu u kojoj se čovekove dužnosti ponavljaju, samo ozbiljnije i odgovornije. Moglo bi se reći da je život čoveka nekako sređen i ponavlja se kroz vreme u dvanaest delova, od kojih svaki deo svake godine života ukazuje na određeno polje interesovanja čoveka, ali može da ukazuje i na nivo života, ili delovi koji predstavljaju različite aspekte ličnosti čoveka, odnosno sudbinu čoveka, prema godini njegovog života u kojoj se nalazi. Pa iz ovoga se vidi u kom uzrastu će se čovek razboleti, kada je dobro vreme za prodaju, kada da ide na duga putovanja, kada da se odmori a kada da deluje aktivno, kada da traži posao, kada da deluje humanitarno , kakvi će biti odnosi sa rođacima, komšijama, šta se dešava u roditeljskom domu, prenosi Atma.

1. – Prva godina ...vlada ovim godinama života, od rođendana do rođendana.

  • 0. – 1.
  • 12. – 13.
  • 24. – 25.
  • 36. – 37.
  • 48. - 49.
  • 60. - 61.
  • 72. - 73.
  • 84. – 85.

Ovo je godina novog rođenja, nove sudbine To pokazuje šta smo, ko smo, kao i izbor naše profesije. Govori o nama samima, našem izgledu, ličnosti, ponašanju prema telu, dinamičnosti, snazi, temperamentu, kao i intimnom stanju u sadašnjosti; sve se brzo rešava. U ovoj godini života imamo najveće mogućnosti za samorazvoj, kao i za razvoj individualnih osobina, talenata i samovolje. Ima značajan uticaj na zdravlje i konstituciju tela, kao i na svest i smisao postojanja. Pokazuje kako se ponašamo na svom životnom putu. Sve novo počinje sa ovom godinom života. Moramo dobro da razmislimo o okolnostima sopstvenih početaka i pokušamo da proširimo svoje razmišljanje i delovanje, kao i da postavimo cilj i imamo volju da postignemo ono što želimo. Treba ispitati svoje opšte sposobnosti, vrline, mane, uspehe, neuspehe, načine delovanja, neke nasledne osobine, majčinske i očinske, generacijske, originalne, kao što su građa tela (glava, kosa), zdravlje, vitalna energija, borba za egzistenciju, mentalne sklonosti, skriveni talenti i mogućnosti.


Godina otvaranja

Unutrašnje sklonosti treba da isplivaju na površinu, da pokušate da stvorite nešto novo, odvojite svoje lične od tuđih interesa, možda odlučite da kupite stan, auto, pokrenete sopstveni biznis. Velika je mogućnost novih poduhvata, oporavka od bolesti, novih razmišljanja, važnih snova, sanjarenja. Treba raditi na svom fizičkom zdravlju (baviti se sportom), razvijati svoj intelekt, poboljšati opšte zdravstveno stanje, poboljšati život. Dobro je da se zapitamo koji je naš društveni i duhovni nivo: ko smo, šta smo, kakvi smo, zašto smo, šta želimo, kuda idemo? Tu dolazi do izražaja izreka: kako posejemo, tako ćemo i požnjeti. Ovo je godina otvaranja, tako da se treba nadati svim vrstama otvaranja. Događaji će nam pokazati da li da se nadamo uspehu, ili postoji negativan stav i strah od neuspeha. Sada se sve dešava brzo. Dobro je planirati nešto novo, ali ne i sprovoditi u delo.

Projekti

Projekti kojima se bavimo napredovaće, ali kredite ne treba ni davati ni uzimati, već poslovati samo gotovinom ili robom. Sada je definitivno vreme da se obračunaju. Ne dirajte uštede. Ovaj period je povoljan za kratka putovanja, ali ne i za putovanja brodom ili avionom. S druge strane, nije povoljan za kopanje i druge aktivnosti na otvorenom. Veći uspeh postiže se u poslovima koji se izvode u zatvorenom prostoru, posebno u poslovima vezanim za tkanine, šivenje, krojenje i uređenje unutrašnjih prostora. Možemo se dugo uspinjati, ponašati se opasno, destruktivno, aktivno, dinamično, mladalački ludi. Neophodno je izbegavati agresivno ponašanje, nasilje, sukobe, svađe, nezgode, lomove, opekotine, zatvaranje u smislu zatvorenog prostora. Bolest može biti glava, lice, mozak, čelo, telo, mišićni sistem, jetra, sluh (gluvoća); žlezde za izlučivanje, žuč, reproduktivni organi; neko može patiti od nesanice, napetosti, nervoze; postoji rizik od tumora ili srčanog udara.

2. – Druga godina

…vlada ovim godinama života, od rođendana do rođendana.

  • 1. – 2.
  • 13. – 14.
  • 25. – 26.
  • 37. – 38.
  • 49. – 50.
  • 61. – 62.
  • 73. – 74.
  • 85. – 86.


Ovo je godina imovine

Godina nasledstva, imovine, svega što imamo, šta smo stekli i šta ćemo steći, sve neposredne koristi i materijalna zadovoljstva, kao i naš lični odnos prema novcu, nalazi se tu. To znači prihod od ličnog rada, ali i naše zdravlje u širem smislu. Možemo da budemo fizički privlačni, muzikalni, ljubavni, orijentisani na porodicu, da vodimo računa o hrani, da budemo plodni, da doživimo začeće, da rukujemo nekretninama, imovini, novcu, imovini, bogatstvu, likvidnim sredstvima, da koristimo životnu sredinu, obrtni kapital, da budemo slobodni, srećni ili nesrećni, napredujemo ili doživljavamo neke ciljeve koje ćemo sami sebi izazvati. U ovoj godini života bavićemo se pitanjem bogatstva, materijalnih rezervi naše imovine, novca, imovine, radne sposobnosti, mogućnosti zarade, pokretne ili nepokretne imovine, dragocenosti, hrane, obroka, pića, odeće, obuće, odeće. , tradicije. Može da se radi i o pomoćnim materijalnim sredstvima koje smo dobili, odnosno nasledili, a kojima raspolažemo prilikom izvršavanja životnog zadatka.

Materijalna godina

To može biti javna imovina, porezi, komercijala, akcije, fondacije, investicije, izazovi. Ovo je godina finansijskih mogućnosti, pa upornost i rad, odnosno energija u tom pravcu mogu predstavljati veliki kapital. Ovoj godini se pripisuje i pohlepa, pa je potrebno obratiti pažnju na ovu osobinu i ispraviti je, kao i sposobnost da se kaže istina ili laž. Možemo da se vratimo u rano detinjstvo, porodicu u kojoj smo rođeni, prvo okruženje sa kojim smo se susreli, prvo obrazovanje, usmeno učenje, podrška i izdržljivost drugih prema nama, kreativnost, izražavanje prema spoljašnjem svetu, komunikacija, ali i samo lice pokazujemo drugima. Upravo sada, naša ličnost se oblikuje pod uticajem sredine i materijalnog sveta, odvija se neka vrsta fizičkog rasta i razvoja. Neophodno je razvijati talente i sve one talente koji mogu pomoći u organizovanju sopstvenog života. Neophodno je sve svoje stvaralačke snage usmeriti ka cilju. U svim međuljudskim odnosima do izražaja dolaze osnovne namere, kojima je potrebno posvetiti dovoljno pažnje kako bi se uspostavili harmonični međuljudski odnosi. Lični ukus dolazi do izražaja, šta volite, a šta ne volite, od hrane do odnosa sa drugima.


Odbacite nepotrebno

Venera brine o sigurnosti, ljubavi, skladnim odnosima, zadovoljstvu, lepoti, rešavanju problema, venčanjima. Godina je odbijanja, pa stoga nije pogodna za pokretanje novih poslova ili organizovanje društvenih aktivnosti, ali je odlična za čišćenje, pranje, raščišćavanje, odbacivanje starog i otklanjanje nepotrebnog. Dobar je za sve poslove vezane za lični izgled i higijenu, a idealan je za održavanje zdravlja, rekreaciju i opuštanje, ili za sportske aktivnosti, posebno plivanje. Možemo se dugo uspinjati, biti neplodni, nesrećni. Neophodno je izbegavati raskalašnost, nemoral, lenjost, prljavštinu, snobizam, pohlepu, proždrljivost, egoizam, nemarnost, ravnodušnost. Bolesni mogu biti vrat, grlo, usta, zubi, glasne žice, krajnici, desno oko, uši; mogu se javiti bolesti lica i organa lica, tada mogu da obole leđa, jajnici, endokrine žlezde, bubrezi, koža, vene, krvna zrnca; tumori, može doći do dijabetesa, a može doći i do problema sa stvaranjem polnih ćelija – spermatozoida i jajnih ćelija.

3. – Treća godina

…vlada ovim godinama života, od rođendana do rođendana.

  • 2. – 3.
  • 14. – 15.
  • 26. – 27.
  • 38. – 39.
  • 50. – 51.
  • 62. – 63.
  • 74. – 75.
  • 86. – 87.


Ovo je godina Komunikacija

U najširem smislu: uključeno je sve što se tiče pokreta, kratka putovanja iznenađenja, vesti koje smo čekali. U prvi plan dolaze braća, sestre, rođaci, porodica po krvi, porodica, radna sredina, komšije, svi oni koji nas okružuju i dolaze u kontakt sa nama, a koje nismo izabrali. Pokazuje uspeh u školi i učenju, raspoloženje i inteligenciju, trgovinu i razna posredovanja. Možemo imati simpatije van porodice, biti puni emocija, naklonosti, hrabrosti. Idite na kratka putovanja, ekskurzije, radite nešto rukama, prstima, ponašajte se kao vetar. Ni u jednom drugom periodu svog života ne učimo kao sada, sa lakoćom primamo nove sadržaje, lakše razumemo, upoznajemo svet. U ovoj godini života naša braća i rođaci dolaze do izražaja. Učimo kako da koristimo moć uma i razuma, neke intelektualne i motoričke veštine, navigaciju u društvu, komunikaciju i kretanje u prostoru. Otkrivamo vezu sa okolinom, istražujemo šta nam pomaže da je razumemo, putujemo, krećemo se sopstvenim ili javnim prevozom.

Komunicirajte, putujte

Sudimo o našim najmilijima, porodici po krvi, braći, sestrama – posebno mlađim, bližim rođacima. Otkrivamo svoju vezu sa svetom, otvaramo se za sve što pokreće, vezuje ili deli čoveka. Važnu ulogu imaju naši susedi, ljudi koje često srećemo, posebno je potrebno obratiti pažnju na razumevanje i razmenu misli sa drugima. Naša snalažljivost dolazi do izražaja kao i duhovna budnost, hrabrost, strast u postizanju ciljeva u onome što volimo da radimo, predstavlja svaki izraz koji je izložen drugim ljudima, kao što su izdavaštvo, novinarstvo, bankarski poslovi, policija, fizički rad, umetnost , slikanje, puštanje muzike, bavljenje fotografijom, a u duhovnom smislu to je godina inicijacije – impulsa koji nas pokreće na duhovnom planu, duhovnom pravcu, religiji, moći. Sad se uči, počinju studije, sklapaju se ugovori, prodaja, preprodaja, kreativnost, renoviranje, posredovanje, preuređenje, rušenje – gradnja, potreba da se nešto stvori. Pokazuje naše strpljenje, izdržljivost, služenje, koliko smo prijatelji deci, svojoj ili tuđoj, put žene i društva, vlasništvo neprijatelja, kraj smetnji, završetak.

Ne budite površni

Ovo je Godina potpunosti, odlično vreme za organizovanje događaja, posebno velikih društvenih događaja i prijema, nekih svečanosti kao i svečanih okupljanja. Dobar je za kratka putovanja ili selidbe, venčanja i venčanja, jer je mogućnost uspeha veća. Neke kućne poslove treba ostaviti po strani, posebno ako su neki važniji i hitniji. Ovaj period nije dobar za poljoprivredne radove, uređenje i bašte. Možemo da osećamo da su nam horizonti ograničeni, da imamo pogrešan način razmišljanja, čudne misli i intelektualno razmišljanje, ograničen rad rukama, prstima, nesređen život; stvari mogu da nam krenu loše zbog naše površnosti, laži, laskanja, neodgovornosti, škrtosti, licemerja. Moguće je da se pojavi neprijatelj, neka krađa, prestup ili smrt roditelja. Budite oprezni sa vozilom u saobraćaju! Respiratorni putevi, pluća mogu biti bolesni - u smislu pojačanih problema sa disanjem; mogu se javiti problemi kao što su astma, zatim problemi sa rukama, dlanovima, prstima, ramenima, rebrima, umom, mozgom, nervnim sistemom, sluhom, desnim uhom, žuči, crevima, a mogu se pojaviti i neke zarazne bolesti.

Komentari (0)
Loading