Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 12. septembar: Škorpije pazite se ljubavnog PROTIVNIKA, Bikovima finansije NESTABILNE

M. O. Vesti 11.09.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 12. septembar: Škorpije pazite se ljubavnog PROTIVNIKA, Bikovima finansije NESTABILNE

Shutterstock

Ovan
Današnji dan je idealan da se posvetite sebi i da rešavate probleme iz prošlosti. Kada je u pitanju poslovna situacija obratite se osobi u znaku Lava. Probajte više da spavate. 


Bik 
Vasa finansijska situacija je nestabilna i to vas veoma uznemirava. Probajte da se dobro organizujete kada je u pitanju novac i trošak. Zdravstveno stanje je veoma stabilno. 


Blizanci
Danas ćete tvrdoglavo braniti svoje stavove posebno kada je u pitanju komunikacija u krugu porodici. Stariji član porodice vam zamera vaše ponašanje. Odmarajte više. 


Rak 
Do kraja dana imaćete veoma promenljivo raspoloženje zbog odnosa sa partnerom. Probajte da što manje komunicirate sa partnerom. Mogući problemi sa kolenima. 


Lav 
Pod uticajem Meseca ste veoma razdražljivi i nervozni probajte više da odmarate. Vaša poslovna situacija napreduje i možete biti veoma zadovoljni zbog toga. Zdravlje je odlično. 


Devica 
Tokom današnjeg dana Mars utiče negativno na vaše raspoloženje i probajte da ne ulazite u sukobe. Osoba u znaku Jarca vam je idealna podrška kada je u pitanju poslovna saradnja. 


Vaga 
Venera vas negativno usmerava zato dobro razmislite šta izgovarate u odnosu sa partnerom. Mogući problemi u odnosima u krugu porodice, budite mudri i držite se po strani. Mogući problemi sa ishranom. 


Škorpija
Budite svesni sebe i svojih mogućnosti posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Možete lako ući u sukob mišljenja kada su pitanju odnosi na planu posla. Osoba u znaku Ovna vam je veliki protivnik. 


Strelac 
Najbolje bi bilo da se koncentrišete u vezi poslovne saradnje sa osobom iz inostranstva. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom koji su se već pojavljivao i ranije. Obratite pažnju i na spavanje. 


Jarac 
Sam početak dana je idealan da se posvetite novim poslovnim odnosima. Obratite pažnju na moguće probleme u komunikaciji sa mlađom osobom u znaku Blizanaca. Jedna osoba iz kruga porodice vas opterećuje svojim problemima. 


Vodolija 
Ovo je idealan dan da budete sebi najbitniji i da odmorite koliko možete. Potrudite se da se osećate opušteno i slobodno i da se ne opterećujete problemima iz prošlosti. Zdravstvena situacija je stabilna. 

Ribe 

Vaša snaga je u vašim emocijama i to se posebno vidi kroz komunikaciju sa roditeljima. Probajte da se bolje organizujete kada je u pitanju posao i kada su u pitanju nove obaveze. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading