Dnevni HOROSKOP za nedelju, ŠESTI NOVEMBAR: Rakovima LJUBAV cveta, LAVOVI bolje da PRESPAVAJU dan

Vesti 05.11.2022 19:40 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene sutra

Dnevni HOROSKOP za nedelju, ŠESTI NOVEMBAR: Rakovima LJUBAV cveta, LAVOVI bolje da PRESPAVAJU dan

Pexels

Ovan 

Ne donosite nagle odluke tokom dana posebno kada je u pitanju posao i karijera. Pustite da se stvari same od sebe rešavaju i da svaka strana pruzi svoje. Nije sve do vas. 

Bik 

Početak dana je veoma stresan jer se okupirate stvarima koje ne možete da rešavate odmah i sad. Nemojte od sebe očekivati previše. Niste bas svemoćni. 

Blizanci

Tokom dana možete da uradite sve što je u vašoj moći. Ali porodica će biti nezadovoljna vašim izjavama posebno što vam ne veruju. Okrenite se sebi i svojim potrebama. 

Rak 

Danas ste veoma dobro raspoloženi i to najvise zahvaljujući ljubavnoj situaciji koja se znatno popravlja. Partner se menja i to na bolje, pa ste veoma uzbudjeni zbog tih pozitivnih promena. 

Lav 

Čuvajte svoju energiju i snagu, jer će svi oko vas pokušavati da vas " iskoriste ". Ovo je veoma nestabilan period za nove poslovne odluke i nove oblike saradnje. Problem sa pritiskom. 

Devica

Vaša tvrdoglavost danas je veoma izražena i bićete veoma ponosni na svoje saradnike. Nećete morati da se dokazujete drugima, jer sebi ste se dokazali sto puta.  

Vaga 

Komunikacija je veoma nestabilna kada su u pitanju odnosi sa porodicom. Tokom dana bićete opterećeni sobom ali nećete moći da se maksimalno opustite. Okrenite se svojim novim poslovnim planovima. 

Škorpija

Ovo je savršen period da se odmorite od svega i da napravite nove planove za narednih mesec dana. Čuvajte se loših procena što se tiče ljudi naročito kada je u pitanju osoba u znaku Lava,  poslovna saradnica. 

Strelac 

U ovom periodu ste pod jakim uticajem majke ili nekog člana porodice. Bićete posebno opterećeni novim poslovnim partnerima i onim što vas se nudi u poslovnom smislu. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Današnja energija je veoma jaka, sve to utiče na vaš odnos prema sebi i svojim potrebama i željama. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i to ćete maksimalno osetiti narednih nekoliko dana. 

Vodolija 

U ovih narednih nekoliko dana bićete optereceni sobom i svojim prijateljima. Imaćete nekoliko razgovora sa osobama iz kruga porodice i to će vas posebno emotivno iscrpeti. Ljubavna situacija je mnogo bolja. 

Riba
Neptun aktivira vaše polje komunikacije i poslovne saradnje. Moracete da se okrenete mnogo vise realnim potrebama i da na pravi način pokrenete sebe. Partner je veoma nestabilan sto se tice raspoloženja. 
 

Komentari (0)
Loading