Dnevni HOROSKOP za SREDU, 16. novembar: Lavovi, SVETLA budućnost je pred vama, Jarčevi obratite pažnju na KIČMU!

Vesti 15.11.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za SREDU, 16. novembar: Lavovi, SVETLA budućnost je pred vama, Jarčevi obratite pažnju na KIČMU!

Shutterstock

Ovan 

 

Tokom ovog dana Mars pravi nezgodan položaj sa vašim poljem razgovora, pa je najbolje da vodite računa o onome što izgovarate. Mogući problemi sa glavoboljom. 

 

Bik 

 

Danas ste opterećeni stvarima iz prošlosti posebno kada su u pitanju odnose sa partnerom. Pokušajte da se vratite u realnost i da ne stvarate sebi dodatne neke neprilike. 

 

Blizanci

 

U narednih nekoliko dana očekuje vas velika podrška od osobe od koje najmanje očekujete, sa poslovne strane. To je osoba koja ima veliki interes kada ste vi u pitanju. Čuvajte se tuđih reči. 

 

Rak 

 

Današnja situacija na poslovnoj strani je veoma nestabilna i to zahvaljujući vašoj preemotivnoj reakciji. Do kraja dana moraćete da saopštiti istinu osobi u znaku Lava u vezi emocija. 

 

Lav 

 

Ovo je savršen period da se okrenete poslovnoj budućnosti jer ćete biti podstaknuti razgovorom sa starijim kolegom. Na vama je da napravite veliki korak po pitanju ljubavi iako ćete to uraditi teška srca. 

 

Devica 

 

Vaše tvrdoglavo ponašanje vas može dovesti do veoma teške ljubavne situacija. Suprotna strana nije spremna na vaše " igrice " i analize. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom. 

 

Vaga 

 

Situacija sa novcem već neko vreme vam je problem ali na to toliko ne potencirate. Danas zbog tog problema sa novcem nećete moći da pomognete dragoj osobi. 

 

Škorpija 

 

Ovo je savršen trenutak da osobi u znaku Jarca kažete sve što imate u lice. Budite otresiti kao što umete i znate i na taj način stavljate tačku na sva moguća ogovaranja. 

 

Strelac 

 

Ovo je dobar trenutak da donesete bitnu odluku kada su u pitanju odnosi vas i ukućana. Do kraja nedelje mogući su razgovori koji neće vam biti baš prijatni što se tiče vas i vašeg partnera. 

 

Jarac 

 

Do kraja nedelje obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom i zubima. Ljubavna situacija je u stagnaciji ali vas to uopšte ne zabrinjava. Najvažnije vam je da se trenutno izvučete iz poslovne komplikovane situacije. 

 

Vodolija 

 

Sam početak dana je pod jakim utiskom u vezi vaših poslovnih saradnika. Doživećete potpuno pozitivne reakcije i bićete veoma srećni zbog rezultata vašeg poslovnog odnosa sa ljudima oko vas. 

 

Ribe 

 

Morate da napravite razliku između onoga što pričati i onoga što osećate. Napravite dobar izbor prijatelja i uvek se oslanjajte samo na njih. Zdravstveno se osećate sasvim stabilnom. 

 

Komentari (0)
Loading