Dnevni horoskop za nedelju, OSMI januar: Bikovi, situacija je veoma napeta, Ribe konačno donose važnu odluku

Vesti 07.01.2023 20:00 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

zima

Pexels

Ovan 

Danas vam je idealan dan da se odmorite od svega što vas muči ovih dana posebno kada se pitanju odnosi sa ukucanima. Obratite pažnju na osobu u znaku Lava jer od vas traži nemoguće stvari. 

Bik 

Poslovna situacija je veoma napeta zbog vaše neodgovornosti. Pokušajte danas da popravite vaše stanje jer od toga vam zavisi cela naredna nedelja. Problemi sa štitnom žlezdom. 

Blizanci 

Danas se dovoljno odmorite jer vam naredna nedelja donosi mnogo posla. Situacija sa partnerom je krajnje napeta zbog vaše potrebe da neke stvari ne kažete na vreme. 

Rak 

Tokom dana imaćete nekoliko poziva u vezi poslovne saradnje. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška i gledajte da to iskoristite na najbolji mogući način. Zdravlje je odlično. 

Lav 
Merkur stvara neprijatne situacije sa rođacima i to negativno utiče na vas. Naučite da kažete ne to je najbolje što možete da učinite za sebe lično i za svoje odnose sa drugima. 

Devica 

Danas je veoma nestabilan period da se posvetite drugima jer su Vase emocije veoma uzburkane. Najbolje je da otvoreno razgovarate sa partnerom u vezi onoga što vas muči. 

Vaga

Do kraja dana povoljne informacije u vezi posla i poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. Čuvajte se loših misli i emocija koje vam mogu naštetiti. Problemi sa zubima. 

Škorpija 

Veoma ste zadovoljni postignutim rezultatima i ulazite u nove poslovne pohode. Inostranstva vam je nova poslovna opcija posebno za sve vas koji planirate neke nove poslovne saradnje sa ljudima iz inostranstva. 

Strelac 

Mesec aktivira vaše polje komunikacije i poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. Do kraja dana mogući su sukobi sa osobom iz prošlosti sa kojom se dugo niste videli. Ne donosite nagle odluke.  

Jarac 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa osobama iz vašeg okruženja. Bićete preopterećeni uticajem partnera i njegove potrebe da dominira. Do vas je kako ce se stvari odvijati sa partnerom. 

Vodolija 

Nadjite nacin kako da se otarasite svih onih koji žele da vas opterete svojim potrebama i željama. Morate naći svoj unutrašnji mir i stabilnost. Ljubavna situacija je stabilna. 

Ribe 

Osoba u znaku Device vam je velika podrška i to vas čini srećnim. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnog puta. Moguće je da cete doneti važnu odluku u vezi porodičnih obaveza. 

Komentari (0)
Loading