Dnevni horoskop za NEDELJU, 15. januar: Lavovi, očekujte povoljne vesti na LJUBAVNOM PLANU

Vesti 14.01.2023 19:30 0

Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

Dnevni horoskop za NEDELJU, 15. januar: Lavovi, očekujte povoljne vesti na LJUBAVNOM PLANU

unsplash

 

Ovan 

Tokom dana pokušajte da se odmarate više. Nedelja je dan kada možete partnerski odnos da dovedete u balans. Da sve bude po vašem. 


Bik 
Danas povedite računa o tome kako se osećate i koliko vam prija društvo drugih. Jedan telefonski poziv može promeniti tok vašeg poslovanja. Glavobolja. 


Blizanci
Mars u Blizancima usmerava vas ka otvorenim komunikacijama sa ljudima oko sebe. Zbog kvadrata sa Neptunom bićete razdražljivi. Novac vam stiže iz inostranstva. 


Rak 
Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i donosi vam nove poslovne mogućnosti. Vama je samo vazno da se psihički spremite za sve te izazove koje vas očekuju u narednom periodu. 


Lav 
Današnja situacija u kući je veoma inspirativna za vas i kako ćete reagovati na neke sukobe mišljenja koji su neminovni. Do kraja dana povoljne vesti u vezi vašeg zajedničkog plana sa partnerom. 


Devica 
Danas ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaja drugih ljudi. To su uglavnom ljudi koji žele da vam pomognu i da vam daju podršku ali vi volite da se oslonite na sebe i na svoje sposobnosti. Problem sa pritiskom. 


Vaga 
Nedelja je savršen dan da napravite pauzu u odnosu sa svima. Probajte da se izolujete od drugih i da se emotivno stabilizujete. Poslovno okruženje vam nije prijalo i to posebno osoba u znaku Lava. Naučite da kažete ne. 


Škorpija 
Tokom ovog dana bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na period koji je iza vas. Podršku dobijate sa više strana i to je ono što niste očekivali. Zdravlje je odlično. 


Strelac
U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Device. Nećete moći da izadjete iz okvira onoga što vam je neko zacrtao u poslovnom smislu. Čuvajte se prehlade. 


Jarac
Mesec aktivira vaše polje poslovne saradnje i aktivnosti. Ceo dan ste veoma aktivni zahvaljujući vašoj tvrdoglavosti da se pokažete drugima. Ambicije su vam nepresušan izvor. 


Vodolija 
Do vas je kako ćete reagovati na neke odnose u porodici. Ne želite da se mnogo trudite oko stvari koje vas blokiraju. Novac vam je velika prepreka jer ga dovoljno nemate. 


Ribe
U narednih nekoliko dana bićete optereceni sobom i svojim potrebama. To je ono što vas već neko vreme nervira kod partnera ali niste uspeli da to ispravite i kod sebe. 

BONUS VIDEO

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading