Astrološkinja Julija otkrila dva aspekta daju BOGATU udaju: Megan, Melanija i Kej ih imaju, bili su im suđeni MILIONERI

M. O. Vesti 07.02.2023 10:00 0

Ovim ženama je suđeno da se bogato udaju

Astrološkinja Julija otkrila dva aspekta daju BOGATU udaju: Megan, Melanija i Kej ih imaju, bili su im suđeni MILIONERI

Shutterstock

Natalna karta je individualni horoskop koji se pravi od trenutka vašeg rođenja i uzima u obzir vrijeme (po minuti) rođenja, tačno mesto rođenja i druge nijanse.

Julija Lifanova je poznata astrološkinja i tvrdi da ova dva aspekta u natalnoj karti kod žena daju prebogatu udaju. 

Neke od najbogatijih žena na svetu - Melanija Tramp, Karla Bruni, Kejt Midlton, Megan Markl, itd, imaju jednu specifičnost u natalnoj karti, a to je poseban aspekt koji imaju supruge milionera,

Reč je o planeti Saturn i znaku njenog vladara - Jarcu. Upravo pozicija ove planete u polju braka, po horoskopu često ukazuje na to da će se osoba bogato udati, da će imati muža kome je cilj u životu da bude finansijski ne samo stabilan već i imućan, kao i da se stara o porodici.

Kako da znate da li su i vama Saturn i sazvežđe Jarca u povoljnoj poziciji? Da biste napravili natalnu kartu, potrebno je samo da unesete svoje podatke u bilo koji astro-procesor koh ima u izobilju na netu, a zatim vidite u kom znaku i kući se nalazi planeta Saturn, kao i sazvežđe Jarac. Ako "padnu" u 7. kuću, onda vam je suđeno da postanete bogata žena!

Shutterstock

 

 

Ako vam se ovakvo čitanje karte čini komplikovano, možete jednostavno da analizirate svoj horoskopski znak. Praksa je pokazala da "najunosnije" brakove, ako se tako mogu nazvati, sklapaju žene u zemljanim znacima - Devica, Bik, Jarac, jer su najviše usredsređene na udoban život. Za njih su osećanja neraskidivo povezana sa materijalnim stvarima, pa muža najčešće biraju racionalno i prilično kritički.

Još jedan važan aspekt koji u natalnoj karti "predskazuje" bogatu udaju povezan je sa prisustvom Venere u znaku Device. Žene koje imaju ovaj aspekt ne samo da sklapaju brakove sa imućnim muškarcima, već su i same veoma uspešne i imaju zavidnu karijeru koja im donosi obilje para. S druge strane, ova pozicija Venere se smatra problematičnom, jer često žene koje je imaju u natalnoj karti preterano drže do sebe i umeju da budu arogantne.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading