Dnevni HOROSKOP za PETAK, 26. novembar: Kod OVNOVA se ljubavna situacija popravlja, dok kod VODOLIJA je napeto u odnosima

Vesti 26.11.2021 08:29 0

Prihvatite dešavanja otvorenog srca, biće vam sve lakše

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 26. novembar: Kod OVNOVA se ljubavna situacija popravlja, dok kod VODOLIJA je napeto u odnosima

Shutterstock

Ovan 

Tokom dana imaćete priliku da se pokažete u najboljem svetlu dragoj osobi. Ljubavna situacija se popravlja što vam je jako važno. Problemi sa spavanjem. 

Bik 

Vaša snaga je u vašoj energiji i zato je danas veoma izražena komunikativnost sa drugima. Potrebni ste kao saradnik posebno na poslu. Zdravlje je odlično. 

Blizanci 

Vaš odnos sa partnerom je danas veoma izražen i to je nešto što vas najviše interesuje. Emotivno ste nezadovoljni neko vreme. Pa ce vas sve ovo veoma brzo pokrenuti. 

Rak 

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na ishranu i na razgovore sa partnerom. Emotivno ste stabilni i želite da tako i ostane. Do kraja dana moguć iznenadni poziv prijatelja. 

Lav 

Vaš ponos vam ne dozvoljava da budete u komunikaciji sa nekim ljudima. Pokušajte da se posvetite sebi i da rešite neke sukobe od pre. Odnosi sa decom mogu da vas izbace iz takta. 

Devica 

Vaša radna atmosfera je veoma dobro postavljena i to je sve zahvaljujući vama. Ništa vas ne može iznervirati. Do kraja dana moguće dobre vesti u vezi posla. 

Vaga 

Potrudite se da budete sebi najbitniji jer to nece niko umesto vas. Izbegavajte svađe sa kolegama. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. Zdravlje je odlično. 

Škorpija

Vi ste danas posebno raspoloženi za razgovor, ali drugi nisu. Ovo se posebno odnosi na ljubavne odnose. Gledajte da vama bude dobro. Zdravlje je stabilno. 

Strelac 

Ovo je dan za odmor i tako ćete ga iskoristiti. Osoba u znaku Ribe vam je velika podrška za poslovnu saradnju. Čuvajte se energetski jer je velika navala loših energija oko vas. 

Jarac

Veoma ste nervozni zbog drugih ljudi. Gledajte vašu potrebu da sebe zadovoljite kada je posao u pitanju. Novac stiže iz inostranstva. Problemi sa glavoboljom. 

Vodolija 

Na vama je da rešite neke novčane naknade u vezi zaposlenih u firmi. Situacija u ljubavi vas baš opterećuje. Do kraja dana sukob sa partnerom. 

Ribe 

Tokom dana bićete jako zadovoljni svojim poslovnim rezultatima. Podrška stiže od osobe u znaku Lava. Zdravlje je odlično, mada nemojte se nervirati zbog drugih. 

Komentari (0)
Loading