Dnevni horoskop za petak, 3. novembar: Bikovima sreća u ljubavi, Blizanci imaju porodične probleme

Vesti 02.11.2023 19:30 0

Saznajte šta vam zvezde predviđaju...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Komunikacija sa partnerom je veoma važno da se stabilizuje, ali bićete tvrdoglavi u tome. Čuvajte se naglih odluka kada se u pitanju poslovne saradnje sa ljudima iz najbliže okoline. Zdravlje je odlično.

Bik

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zbog mogućnosti razgovora sa voljenom osobom. Taj razgovor može da reši mnogo toga iz vaše zajedničke prošlosti. Problem sa kičmom.

Blizanci

Sam početak dana biće jako zanimljiv zbog toga što ćete moći poslovno da napredujete pod uticajem osobe u znaku Vodolije.  Porodični odnosi su veoma emotivno zatvoreni zbog problema koji se ne rešavaju na vreme.

Rak

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju ljubavni odnosi i ne možete da se menjate. Najvažnije je da se okrenete sebi i svojim planovima jer vi sami sebe emotivno najbolje poznajete. Problemi sa spavanjem.

Lav

Do kraja dana bićete pod velikim stresom zbog drugih ljudi posebno kada je reč o prijateljima koje dugo niste videli. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška u smislu svega sto budete pokrenuli.

Devica

Uticaj punog Meseca se oseća kroz Vase polje saradnje sa inostranstvom i bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i klijenata sa kojima sarađujete. Pokušajte da se dovoljno odmorite narednih dana.

Vaga

Danas ćete imati osećaj da je sve oko vas pogrešno i nećete moći da se posvetite onome što ćete raditi na planu posla. Bićete veoma aktivni poslovno u narednih pet dana jer je potrebno da završite neke stvari svojim kolegama.

Škorpija

Tokom dana bićete veoma aktivni poslovno i to se pozitivno odražava na sve ono što radite i osećate. Nemojte dozvoliti članovima porodice posebno mlađim članovima porodice da vas opterećuju svojim osećanjima.

Strelac

Gledajte da se posvetite svemu onome što ste planirali od pre, sada može biti idealna varijanta da budete posvećeni drugima i da upijate njihovu dobru energiju. Povedite malo više računa o mogućim problemima sa kičmom.

Jarac

Ovo je jedan od onih dana kada biste najradije prespavali jer se osećate jako umorno i nemate motiv da se pokrenete. Ako imate mogućnosti, napravite pauzu i odmorite tokom dana, ali i narednih desetak dana.

Vodolija

Vaša emotivna strana je veoma komplikovana zbog nemogućnosti da definišete ono što je važno za vas i vašu budućnost. Nemate dovoljno energije za druge ljude jer je važno da povedete računa o svojim emocijama.

Ribe

Danas ste previše otvoreni što može da smeta partneru ili ljudima sa kojima ste u komunikaciji. Pokušajte da se posvetite svemu onome što je uticalo na vaš odnos sa partnerom i da konačno razrešite neke stvari koje su veoma nestabilne.

Komentari (0)
Loading