Danas je poseban dan: Ako danas uradite ovo, pratiće vas sreća u ljubavi cele naredne godine, kaže numerolog Vanesa

Vesti 23.11.2023 15:50 0

Kada se u datumu pojavi obrazac brojeva 123 ili 231, to je anđeoska kombinacija brojeva koja nosi božansku poruke iz univerzuma. Danas je važno započeti nešto novo ili obnoviti, potvrditi, posebno u ljubavnom životu

datum

Naj žena/Ilustracija

Brojevi anđela se stalno pojavljuju (na primer, na računarima, digitalnim satovima, monilnim telefonima i drugim mestima), a kada ih vidite, to znači da vam je u tom trenutku najpotrebnije da poslušate njihovu poruku.

Šta znači 231 i 123?

U numerologiji, svaki jednocifreni broj ima određeno značenje, a kada vidite ove brojeve u kombinaciji i nizu, možete pogledati značenje svake cifre da biste razumeli ukupni značaj obrasca, kaže numerolog Vanesa.

Broj 1 označava početak, broj 2 je povezan sa našim emocijama i zabavom, a broj 3 predstavlja učenje i napredak. Poruka današnje kombinacije brojeve je, dakle, da prepoznate zabavu i potencijal novog početka, a zatim da razmislite šta treba da uradite da biste to ostvarili. Idealan je dan da započnete novu vezu ili obmovite staru, kao i da poradite na onoj u kojoj se trenutno nalazite.

Pronađite ravnotežu u ljubavi

Drugi način za tumačenje ovog numeričkog niza je sabiranje cifara dok ne dođete do jedne cifre, a zatim razmotrite simboliku te cifre. U ovom slučaju, to bi bilo 1+2+3, što je jednako 6, broj koji je u numerologiji povezan sa negovanjem, služenjem, ravnotežom i ljubavlju. Dakle, možemo očekivati da ove pozitivne osobine budu posebno prisutne na današnji dan.

ljubav

Shutterstock

 

Poseban dan za emotivne odnose

Kombinacija 123 zajedno daje zbir 6 (1+2+3=6) u numerologiji, koji je povezan sa služenjem, negovanjem i posvećenošću drugima. Ovo ga takođe čini moćnim simbolom za razvoj ljubavi.

Ako ste na početku veze ili imate novu simpatiju, videti sekvencu 123 može biti znak da krenete u akciju i preduzmete nešto kako biste osvojili osobu koja vam se dopada. Pozovite tu osobu na kafu, u bioskop, ili bar pošaljite lepu poruku.

Ako ste zauzeti, kombinacija brojeva 123 može ukazati na potrebu za razvoj veze ili obnovu bliskosti. Numerolog predlaže da razmislite o tome šta je bilo zabavno i prijatno na početku zabavljanja (povezano sa brojevima anđela 1 i 2), a zatim napravite plan da vratite deo te energije (povezano je sa anđeoskim brojem 3).

Ako niste u vezi i nemate simpatiju, kombinacija 123 može biti znak da treba da kanališete više ljubavi prema sebi. Posvetite se više svom fizičkom zdravlju, kondiciji, izgledu, kao i unutrašnjem biću – čitajte, gledajte filmove, upišite kurs neke veštine koja vas zanima.

Bonus video:

@najzena.rs Kako se vi slažete sa svojom svekrvom? Pišite nam u komentatima! 👇🏻 #najzena #zena #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #fypシ #svekrva ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading