"Ja verujem u BOGA": Nakon što joj je ubio brata, Kristal se odlučila za ovaj potez i šokirala celu porodicu

Vesti 12.08.2021 16:30 0

Džon Tiedjen osuđen je za ubistvo Briana McGarija 1987. godine i proveo je 32 godine iza rešetaka. Međutim, 57-godišnjak je pušten na slobodu nakon što je na desetine novih fotografija i policijskih izveštaja koji nisu viđeni u predhodnom suđenju izašlo na videlo, a sudija Dik Ambrose naložio je novo suđenje

"Ja verujem u BOGA": Nakon što joj je ubio brata, Kristal se odlučila za ovaj potez i šokirala celu porodicu

Shutterstock

Sada je Tiedjen u kućnom pritvoru u Klivlendu, i u svom životu ima novu gospođu Tiedjen. Kristal Straus (polusestra McGari -a) prvobitno je pisala Tiedjen -u dok je bio iza rešetaka da joj ponudi oproštaj, ali to se ubrzo pretvorilo u mnogo, mnogo više. Tiedjen - koji tvrdi da se McGari ubio - rekao je za Njuz 5 Klivlend: - Svim srcem je volim, ne mislim ni na koga drugog i želim da budem sa njom ceo život. I ja sam joj vratio pismo i rekao sam da to nisam uradio, pogledajte ove stvari. I ja verujem u Boga i znam stvari o tome, ali to nisam učinio.

- Nisam imao opekotine od praha, ostatke pucnja, krv, posekotine, ogrebotine, ništa na sebi ili na odeći- rekao je Džon.

Neverovatni par se povezao čvor. Njuz 5 Klivlend, međutim, iako može biti gomila novih dokaza za ispitivanje u ponovljenom suđenju, tužilaštvo okruga je uvereno da će Tiedjen ponovo biti proglašen krivim, a tužilaštvo je za Njuz 5 Klivlend reklo da ima dokaze da je tražio od prijatelja da baci pištolj koji je korišćen u McGarijevoj smrti.

Kristal ne stvara iluzije o preprekama sa kojima se suočava njen novi muž, ali je uverena da će ih moći prevazići. Rekla je: - Očigledno ga volim, da ga ne volim, ne bih sedela ovde s njim.

Dodala je još: - Sudija je odlučio da su dokazi dostupni, ishod suđenja bio bi drugačiji. Sa zakonodavne tačke gledišta, moramo nešto da uradimo sa odborom za uslovni otpust. Odbor za uslovni otpust ne posvećuje vreme i pažnju ovim slučajevima, ne daje jednako vreme ovim slučajevima, nije transparentan u pogledu toga šta je opozicija. Moramo dati optuženima punu i poštenu priliku da iznesu dokaze koji nisu bili dostupni u vreme suđenja, bez obzira na razlog.

Šta vi mislite o ovoj priči?

Komentari (0)
Loading