Prijateljica je poznatoj manekenki ZABRANILA da dođe na venčanje: Svi su napali MLADU zbog neverovatno BIZARNOG razloga!

K.Ć Vesti 25.12.2021 20:30 0

Jedna žena koja je neverovatno slična Arijani Grande nije pozvana na venčanje svoje prijateljice jer je izgledala "predobro" u haljini koju je mlada odabrala za nju

Prijateljica je poznatoj manekenki ZABRANILA da dođe na venčanje: Svi su napali MLADU zbog neverovatno BIZARNOG razloga!

Printscreen/Instagram

Nemačka manekenka Alena Jildiz objavila je snimak na TikToku, na kome je ispričala situaciju koja joj se dogodila pre izvesnog vremena. 

- Moja bliska prijateljica me nije pozvala na svoje venčanje jer je mislila da izgledam previše dobro u haljini koju je odabrala za mene - rekla je devojka.

Manekenka je na društvenim mrežama objavila fotografije i snimak na kojem se vidi o kojoj je haljini reč. Alena je trebalo da se pojavi na ceremoniji u dugačkoj, pripijenoj haljini ukrašenoj svetlucavim kristalima, koji su naglasili njenu neverovatnu figuru.

Međutim, kada je mlada videla Alena kako izgleda u svojoj haljini, odlučila je da povuče poziv za svoje venčanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALENA👼🏽 (@alenayildiz)

Svi su kritikovali mladu

Video od 11 sekundi je već prikupio preko 6,6 miliona pregleda i 1,7 miliona lajkova. Ljudi su bili iznenađeni ponašanjem mlade.

- Odabrala je haljinu, tako da je mogla samo da te zamoli da se presvučeš umesto da te grubo pozove - napisala je jedna osoba.

- Pa zašto nije izabrala drugu haljinu? - pitao je drugi.

 

Komentari (0)
Loading