Aleksa je sa njom bio DEVET meseci: Raskinuo je tek kad je otkrio da je ROĐENA kao MUŠKO, a evo kako mu je to pošlo za rukom!

Vesti 29.03.2022 15:21 0

U julu 2019, 20-godišnji Aleksa iz Sidneja, Australija, pozvao je radio stanicu KIISFM da ispriča priču o svom nedavnom raskidu

Aleksa je sa njom bio DEVET meseci: Raskinuo je tek kad je otkrio da je ROĐENA kao MUŠKO, a evo kako mu je to pošlo za rukom!

pixabay

Par je bio intiman devet meseci njihove veze i Aleksa nije ni na šta sumnjao. Po svemu sudeći, veza je išla jako dobro. Onda je jedne noći izašao sa zajedničkim prijateljem njega i njegove devojke. Nakon što je izašao iz bara, Aleksa se vratio kod svog prijatelja, koji je bio malo pijan. Tada njegov prijatelj očigledno više nije mogao da čuva tajne informacije.

Prijatelj je tada objasnio Aleksi da je njegova devojka promenila pol kada je imala 18 godina, ali da je zapravo rođena kao muškarac. Aleksa je, razumljivo, bio prilično šokiran vestima.

Aleksa je radio voditeljima objasnio da je prilično zaljubljen u svoju sada bivšu devojku i da je nikada ne bi izabrao kao transrodnu. Opisao ju je kao „solidnih sedam i po“. Takođe je rekao da ništa nije primetio dok su bili intimni. Ipak, osećao se prilično prevareno

„Kada ste u vezi, mislite da biste mogli da imate poverenja, a na početku veze, ona je trebalo da bude otvorena i da mi kaže“, rekao je. „Osećam se bolesno. Još uvek sam slomljenog srca. Osećam se prevareno... Mislim da je to velika laž za mene.”

Čak je u nekoliko navrata sreo njenu porodicu. Jecajući, rekla mu je da je rekla svojoj porodici da je on već znao kada nije. Nije se osećao prevarenim samo od nje, već od svih uključenih u njihovu vezu. Bio je ljut i na svog prijatelja, koji je takođe krio tajnu od njega.


 
Komentari (0)
Loading