Posle TRI godine zabavljanja, "ŠUTNUO" je četiri dana pred ROĐENDAN: Izabrao je NAJBRUTALNIJI način, a ona sada na mrežama PRIČA o svom iskustvu i POSLEDICAMA gorkog raskida

Vesti 21.09.2021 18:22 1

Jedna hrabra devojka nedavno je odlučila da podeli sa svima kako ju je dečko ostvaio četiri dana pred rođendan. Iako su se mnogi složili da je ovo nov "normalan" način raskidanja, neki su ostali bez teksta

Posle TRI godine zabavljanja, "ŠUTNUO" je četiri dana pred ROĐENDAN: Izabrao je NAJBRUTALNIJI način, a ona sada na mrežama PRIČA o svom iskustvu i POSLEDICAMA gorkog raskida

Printscreen/TikTok

Iako su se Madison i anonimni dečko zabavljali tri goine i čak živeli zajedno, ona kaže da je on samo nestao - ovakav potez milenijalci i generacija Z nazivaju "ghosting", a mnogi su primetili da je ovo već postala normalna pojava.

Amerikanka (26) nedavno je odlučila da ispriča priču o čudnom raskidu koji se dogodio pre nekoliko meseci.

- Sada kada vratim film vidim neke crvene zastavice koje su ukazivale na to da naša veza više nije dobra. Uvek smo se svađali oko nečega što je samo njemu bilo poznato, dok meni ne bi bilo jasno u čemu je problem. Onda bi usledilo ćutanje i na kraju bi me on izmanipulisao da se izvinim kako bi sve bilo po starom.

 

Četiri dana pre njenog rođendana njen anonimni dečko spakovao je svoje stvari i odselio iz stana - bez objašnjenja, bez poruke, poziva.

- Kada sam videla da ga nema pozvala sam majku i rekla joj da nećemo zajedno dolaziti za vikend ko nje, pošto se on odseilo - ispričala je u videu koji je objavila na TikToku.

@mostdefnotmads

His name is censored from the comments btw ##breakup ##breakuptok ♬ original sound - Madison

 

Pošto je njena priča bila poduža morala je da napravi nekoliko videa, jedan od tih klipova video je i ovaj anonimni dečko pa ju je potom prijavio i pismenim putem tražio da se neki snimci uklone - što se i na kraju dogovdilo.

Madison je zbog toga objavila još nekoliko videa u kojima je detaljno opisala kako je izgledao njihov zajednički život i koliko je on loše uticao na nju.

Ako je suditi po komentarima koji su pristizali, ovakvi nelogični prekidi, odnosno ghosting, događaju se sve češće među današnjom generacijom.

- Moj bivši je prekinuo isto tako sa mnom i to nedelju dana pre nego što smo trebali da počnemo da živimo zajedno - napisala je jedna devojka, a druga je otkrila da ju je partner ostavio na Božić.

Komentari (1)
Loading
NPD
22.09.2021 11:34

To je F dijagnoza preciznije Narcisoidni poremecaj ličnosti.