Nije se pojavio na prvom sastanku, pa je onda ZVAO MAMU! Ova devojka nije ni SVESNA koliko joj se POSREĆILO kada je dobila "KORPU"

Vesti 22.09.2021 11:37 0

Pošto je konačno prihvatila da izađe sa njim na sastanak, ubrzo je doživela dve velike neprijatnosti

Nije se pojavio na prvom sastanku, pa je onda ZVAO MAMU! Ova devojka nije ni SVESNA koliko joj se POSREĆILO kada je dobila "KORPU"

Printscreen/TikTok

Kada se njen partner nije pojavio u restoranu gde je bio ugovoren sastanak, radio voditeljka Suzan Mousete (40) odlučila je da ogrne svoju jaknu i ode kući, međutim, posle nekoliko sati je dobila jedan neočekivani poziv.

Suzan je celu svoju priču ispričala na društvenoj mreži TikToka, gde je brzo postala popularna, a njen prvi video o ovoj temi je prikupio više od šest miliona pregleda.

 

- Odspavala sam kako bih bila odmorna i sveža, istuširala se i napravila frizuru. Izgledala sam dobro, a onda sam pola sata sedela u restoranu i čekala ga, a on se nikada nije pojavio. Nazvao me dva sata kasnije kako bi mi rekao da mu je tata u bolnici, a onda me nazvao da mi kaže da mu tata nije u bolnici i da je lagao. Nakon toga mi je ostavio još pet ili šest glasovnih poruka - ispričala je u viralnom videu.

Voditeljku je poprilično zbunilo ovakvo ponašanje, a kako i sama kaže u jednom momentu je rekao da nije došao pošto nije bio siguran da li dogovor i dalje važi - pošto mu se ona nije javljala.

- Prošlo je sat vremena i nisam se čuo s tobom, šta mislim, da li je to super. Znam da si zauzeta s poslom, ali ovo nije u redu. Iskreno, sve više razmišljam o nekim stvarima, ako ti se ne javim u sledećih 30 minuta, onda znaj da mi je žao ali ne mislim da ćemo uspeti - rekao je u poruci dečko sa kojim je tek trebala da izađe na prvi sastanak.

Međutim, samo nekoliko minuta kasnije usledila je još jedan govorna poruka - u kojoj se izvinjavao zbog svog tona i ponašanja. Ovom prilikom je objasnio kako se godinama mučio s ponašanjem drugih prema njemu i kako se samo "ponekad" iznervira zbog toga.

Kada je preslišala ove poruke Suzan je lako odlučila da ne želi više da se javlja ovom tipu, a ta njena odluka ga je izuzetno razljutila! 

- Zašto me nisi nazvala? Rekao sam ti da mi se to dogodilo u prošlosti. Rekla si da to nećeš učiniti. Rekla si da se to dogodilo i tebi. Zato smo se tako dobro slagali. Ostavio sam ti nekoliko poruka koje su mi preplavile srce. Sve što tražim je poziv i možemo ići na sastanak. Mogu jako lepo da se ophodim prema tebi. Zaista mogu. Jednostavno ne razumem devojke poput tebe. Mislio sam da si drugačija  -rekao je.

U ovom trenutku, Suzan je već na društvenim mrežama podelila videe o njegovim pozivima i on je postao svestan njih.

U sledećoj poruci zapretio joj je sudskim postupkom ako nastavi da pravi klipove o njemu. Međutim, baš kada je Suzan pomislila da cela situacija ne može postati luđa dobila je novu glasovnu poruku, ali ovaj put od njegove majke!

@masononthemic

That’s it for tonight! I’ll post the other voicemail from her tomorrow! Thanks for following and listening! I’ll try to post listener calls on Instagram! ##fyp ##comedy ##dallastiktok ##crazyvoicemailsfrombradandhismother ##dallasradio ##dallas ♬ original sound - Mason (Maseyfaceradio)

 

- Znam da ne bih trebalo da te zovem i da me se ovo ne tiče, ali ponekad imam želju da pokušam da ispravim neke stvari. Sin mi je ispričao što se dogodilo, a ja sam bila stvarno uzbuđena što je krenuo na sastanke - ispričala je žena koja je zamolila Suzan da dođe kod njih na večeru i da da njenom sinu još jednu šansu.

U poslednjoj molbi u ime svog sina, tražila je od radio voditeljke da ga nazove ili pošalje poruku.

Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani ponašanjem ovog muškarca, ali i njegove majke, a mnogi su je tešili da je izbegla lošu vezu na vreme.

- Ispostavilo se da je sjajno što se nije pojavio - komentarisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: "Barem si izbegla celu ludu porodicu".

Komentari (0)
Loading