Nije znala da je TRUDNA do POROĐAJA: Mnogi misle da LAŽE, a žena kaže da je imala samo JEDAN simptom

Vesti 24.09.2022 11:06 0

Vivian se dva dana "osećala malo loše", ali je ipak otišla na večeru kako bi proslavila rođendan svoje prijateljice. Međutim, počela je da oseća bolove u kukovima i stomaku.

Nije znala da je TRUDNA do POROĐAJA: Mnogi misle da LAŽE, a žena kaže da je imala samo JEDAN simptom

Printscreen/ Tiktok

Prodajna pomoćnica iz Meksika, Vivian Ruizvelasko (20) nije znala da je trudna sve dok nije počela da se porađa.

Rodila je sina Matíasa pre deset meseci, a pre porođaja nije imala pojma o trudnoći te je živela kao i inače. Pila je, vežbala, družila se s prijateljima i dečkom Tonatiuhom Gonzalezom.

Fotografije snimljene tokom trudnoće pokazuju da nije imala primetan stomak i nastavila je da ima krvarenje tokom trudnoće, što se ponekad pogrešno zameni za menstruaciju.

Ali nakon rođendanske žurke svoje prijateljice osetila je intenzivne bolove u stomaku i kukovima te je otišla u bolnicu, gde ju je lekar obavestio da će se poroditi.

 

 

Novopečenoj majci to je bio "šok" i ona i njen dečko su zabrinuli se kako će podmiriti medicinski račun, ali sada je presrećna što ima sina.

- Saznala sam da sam trudna kad sam već bila na porođaju. Odmah sam ostala u šoku iz mnogo razloga. Pitala sam se da li je beba dobro i šta ću s njom, budući da nikad pre u životu nisam držala bebu. Brinula sam oko svega što treba da kupim i u tom trenutku moj se svet srušio, rekla je Vivian.

U početku joj je bilo jako teško jer nije imala nikakvog iskustva niti posla s decom, ali s vremenom je počela da se prilagođava.

- Činjenica da moram da ga učim o životu je jako lepa i on već ide u vrtić, a uz to je i srežan. On je moj sin, moj partner i ljubav mog života, to je iskreno najbolja i najmanje očekivana stvar koja mi se mogla dogoditi, priznaje.

 

 

Sve je počelo sa bolovima u stomaku

Osetila je bolove dan posle žurke, a već sutradan je otišla na posao, ali je uzimala tablete i pila biljni čaj u pokušaju da ublaži ono što je smatrala jakim bolovima. U stvarnosti je imala trudove. Na kraju je otišla s posla ranije u bolnicu s Tonatiuhom.

- Tada su mi rekli da me boli jer imam trudove i da moram da se porodim, rekla je. Njihov sin, Matias, rođen je carskim rezom i par je ostao "u šoku", pomešanih emocija.

Nije se osećala povređeno jer je dečko bio vidno šokiran. Ne zna o čemu je razmišljao, ali je morao da se pokrene jer su postojale stvari koje su im trebale za bebu, kao i da se dogovori se kako će platiti bolnicu. Bio je jako uplašen, ali ga je razumjela, piše Daily Mail.

 

@vivianwiserv Replying to @Libny Ortega TODO PASA POR ALGO Y TODO PARA BIEN ;) #happy #fyp ♬ original sound - Vivian Wise Rv

 

- Mnogi ljudi mi nisu verovali i mislili su da je to nemoguće ili da lažem, rekla je.

- Drugi su bili šokirani, a s druge strane, mnoge su žene komentirisale da se i njima dogodilo isto.

Pre porođaja vodila je život kao i inače i često je izlazila, zabavljala se, ali nije toliko pila jer je pre godinu dana izvadila žučnu kesu.

- I dalje sam nešto pila, kao i vežbala i plivala, sve je bilo stvarno normalno - kaže novopečena mama.

 

 

Mnogi su komentarisali kako im se njeno iskustvo čini kao prijatnije razdoblje tokom trudnoće.

- Ovo je zapravo uobičajeno, nekim ženama ne naraste stomak i zbog položaja fetusa ne osete bebine udarce, napisao je neko.

- Dobro došli u klub. Nisam znala da očekujem blizance dok nisam bila trudna 30 nedelja, a rodila sam ih u 34. nedelji, kaže jedna žena.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading