Za nju tvrde da je NAJZGODNIJA baka na BALKANU: Ima ŠESTORO unačadi ali kad vidite njeno TELO nećete moći da verujete koliko ima GODINA

Vesti 28.09.2022 16:20 0

Za neke žene kao da je vreme stalo

Za nju tvrde da je NAJZGODNIJA baka na BALKANU: Ima ŠESTORO unačadi ali kad vidite njeno TELO nećete moći da verujete koliko ima GODINA

Printscreen/Instagram

Silvana Poljak (59) ima troje dece i šestoro unučadi i važi za jednu od najzgodnijih baka. Na svom instagram profilu ima nekoliko hiljada pratilaca, ona tu često pozira i izbacuje fotografije u uskim i oskudnim odevnim kombinacijama. 

Mnogi se začude kada čuju koliko ima godina jer je ona čist dokaz da nekim ženama godine ništa ne mogu. 

 

 

- Možda je zanimljivo to što sam baka netipičnog modnog izražaja. Inače, mislim da ima puno lepih baka, ali nisu prisutne na Instagramu. Mislim i da se ženama mojih godina zamera što se javno eksponiraju, ako su ženstvene, ako su nesavršenog tela, sugeriše im se kako smeju da se obuku. Mogu da govorim samo u svoje ime, ovde sam da pokažem svoj modni stil. Svesna sam svojih godina i nesavršenosti, ali i kvaliteta - rekla je Silvana jednom prilikom u intervjuu za hrvatski RTL. 

 

 

 

 

- Nemam nameru ni s kim da se takmičim, za mene je moda tek igra i izraz kreativnosti. Naravno da ne moram da se svidim svakome, uostalom, teško je poverovati da bi se iko svideo svakome. Život je sam po sebi težak i izazovan, smatram da nije bitno šta i kako se oblačim - ja ili neko drugi. Pazim šta ću obući za posebne prilike i na posebnim mestima, a u slobodno vreme puštam mašti na volju. Inače, živim sasvim običan život jedne zaposlene žene, majke i bake - objasnila je Silvana.

- Volim da ustanem rano ujutru i sa suprugom da odem na kafu uz more, a usput se slikam i za Instagram. Otvorila sam profil tokom pandemije, pa sam uz šetnje počela da slikam i objavljujem modne kombinacije - dodala je ona. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading