Niko ne veruje da je to ista OSOBA: Imala je 170 kilograma, a sada je prava BOMBA (FOTO)

K.Ć. Vesti 04.10.2022 16:20 0

Keli Burt sa Novog Zelanda je celog života imala problema sa gojaznošću, dostigla je neverovatnu težinu od 170 kilograma i kako priznaje, bila je ubeđena da će se ubiti prejedanjem

Niko ne veruje da je to ista OSOBA: Imala je 170 kilograma, a sada je prava BOMBA (FOTO)

Printscreen/Instagram

Ipak, uspela je da se izvuče iz depresije i odlučila je da drastično promeni sve i skine višak kilograma.

U martu prošle godine, Keli je imala “prosečnih” 150 kilograma, a samo jedan njen obrok bio je dovoljan za šestočlanu porodicu.

– Tih 150 kilograma nije ništa – šest nedelja pre toga imala sam 170 kilograma. Bila sam očajna i potpuno odsečena od sveta. Probala sam svaku dijetu, svaki lek, sve što sam videla i ništa mi nije pomagalo – objasnila je Keli.

Kako kaže, deset godina je pokušavala da smrša na različite načine.

– Da nisam dobila šansu da idem na operaciju smanjivanja želuca, sebe bih prejedanjem oterala u grob, u to sam potpuno uverena. Čim sam se probudila nakon operacije, mozak mi je bio potpuno miran, nisam mislila na hranu. Kao da je i on znao da smo uradili nešto što će nam promeniti život – rekla je Kler.

Ukupno je, kaže, smršala 80 kilograma, a odstranjeno joj je 80 odsto želuca.

– Nekada sam za jedan obrok jela 10 burgera, dve porcije pomfrita, dva burita i gazirano piće. Onda bih posle pojela dve velike pice i još soka. Naravno, tu su i slatkiši. Samo na hranu sam trošila ogromne sume novca – rekla je Keli i dodala:

– Na kraju više nisam mogla čak ni da sama obučem gaće. Pala sam u depresiju i više nisam ni izlazila iz kuće. Sada živim potpuno drugačijim životom i ta operacija je najbolja stvar koju sam uradila za sebe.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading