Oko za oko - zub za zub i svi ostadosmo SLEPI i krezavi: Kada ćeš shvatiti da druga ŽENA ne može da "UKRADE" tvog muža ako on to NE ŽELI!

Vesti 07.11.2022 13:20 0

Mnogo toga danas nazivamo ljubavlju, a to je sve, samo ne ljubav

Oko za oko - zub za zub i svi ostadosmo SLEPI i krezavi: Kada ćeš shvatiti da druga ŽENA ne može da "UKRADE" tvog muža ako on to NE ŽELI!

Shutterstock

Danas kada pogledate oko sebe, svi u svom nekom posebnom ludilu i svojoj priči. Empatije je sve manje a još manje šireg pogleda na svet, van svoje ose. 

Skoro sam u gradu srela poznanicu koju godinama nisam videla. Bila je lepa, kao i uvek ali i puna gneva. 

Nismo se ni pozdravile kako treba, već je otvorila instagram i pokazala profil neke devojke i rekla čuvenu "vidi je na šta liči, ni na šta" . 

U tom kratkom razgovoru sam već saznala celu istoriju njene trenutne "mržnje" i celokupnog očaja zbog dotične.

Elem, u nekoj srednje dugoj je vezi, zaljubila se kao nikad do sad, a onda je pronašla poruke kod njega od "gospođice instagram" i načisto odlepila. 

Saznala je da i ta devojka ima dečka, pa je već skovala plan kako da im se osveti za celokupno dopisivnanje. Pitanje je da li je samo dopisivanje i bilo u pitanju.

Razumem, verovatno bih i ja, verovatno bi svi, ali hajde malo da ubacimo kada prođe celokupan bes, zdravu logiku, koliko-toliko. 

Ona je ta koja je odlučila da igra tako kako će da igra, prljavo ali dobro, njena stvar. Ali ni tvoj dečko nije "čistunac" u celoj priči, baš daleko od toga. 

Oko za oko - zub za zub i svi ostadosmo SLEPI i krezavi: Kada ćeš shvatiti da druga ŽENA ne može da

Shutterstock

 

 

Smatram i stojim iza toga, da ako neko nekoga voli i poštuje, ma da mu se pojavi Naomi Kembel, neće joj dati na značaju, sve van toga su za mene smešne priče. 

Osoba sama pravi lične izbore i nema da joj se bilo šta omakne. Prosto ako joj se "omakne" znaj da je to početak kraja, ili odmah apsolutni kraj. Niti te voli, niti te ceni i vidi onako kako zaslužuješ.

Priča ide, on je tako dobar, tako moj, ona ga zavela, zlobnica... Ne može niko nikoga da zavede, ako je taj neko isključivo duhom i srcem samo tvoj. To se oseti, to odbija sve takve "zlobnice" i one nemaju pristupa, za njih je uvek crveno na semaforu. 

Da se svetiš? Ne, nema potrebe. To što si ti videla i saznala, to te je ovaj život i Bog pomazio, da se ne zaletiš još više kao ćurka, već ti je oči otvorio, ili će tek. Budi zahvalna.

Nikada nisam volela onu "Oko za oko - zub za zub" iako ne mogu reći da nekada i sama nisam išla tim principom. Sada već drugačije razmišljam, verujem će sve to samo da se namesti i postavi kako treba, na svoje mesto, bez upotrebe dodatne sujete i hranjenja povređenog ega. 

Niko ne voli da ga prave budalom, ali istina je ta, da su budale baš oni koji pokušavaju druge da nasamere i uvuku u svoju toksičnost. 

Ne može doveka neko da te zavlači. Može godinama, ali zauvek teško, sem ako sama ne "pojedeš" svoje poštovanje i svojevoljno pristaneš na to. 

Zato budi srećna što si baš to videla. Budi srećna na prilici kojoj imaš, pevaj, igraj. Isplači se ali na kraju pevaj. Budi srećna što ćeš na kraju ipak dobiti ono za šta se moliš, a to nešto očigledno nije bila ova priča.

Nikome ne treba ovakva priča, ali moramo priznati da ima tih oštećenih ljudi koji vole tu celokupnu zavrzlamu. Ostavimo se njih, neka slični nađu svoje. Ti imaj mir pa neka ide kako ide.

 

 

Komentari (0)
Loading