Stajling ove devojke je izazvao URNEBESNU reakciju OCA: "ISTRAUMIRAN je i ŠOKIRAN, sramota ga je"

Vesti 01.12.2022 18:00 0

Izazvala je lavinu negativnih komentara

Stajling ove devojke je izazvao URNEBESNU reakciju OCA: "ISTRAUMIRAN je i ŠOKIRAN, sramota ga je"

Printscreen/TikTok

Kada su ćerke toliko atraktivne, oskudno obučene i rado viđene u svakom noćnom izlasku, kažu da njihovim očevima nije lako. Neke od njih su spremne da izađu iz kuće zakopčane do grla, a potom da se presvuku u kolima ili bilo gde, samo da bi istakle sve svoje atribute i obline.

Ona je izabrala  crvenu, usku, lateks haljinu, koja više otkriva nego što pokriva. Duboki dekolte otkrio je bujno poprsje, a šlic koji je tik uz međunožje, stvara sumnju da devojka nije obukla ni gaćice.

Uz celu kombinaciju stavila je rogove koji su simbol "đavola" i lateks crvene čizme preko kolena. Njen video naišao je na burne reakcije korisnika društvenih mreža, jer je u ovakvom izdanju stala ispred oca. Ona je snimila njegovu reakciju, a malo je reći da je ostao zatečen - nije izustio ni reč.

- Sigurno će reći da ne odobrava- , napisala je devojka iz Dablina u videu koji je preko noći postao viralan. Pogledalo ga je skoro dva miliona ljudi i jasno prikazuje koliko je njen otac razočaran. Nakon što je došao sa posla, ćerka mu je prišla i pitala ga šta misli o njenom stajlingu. Nije izneo nikakvo mišljenje - pogledao je, otišao i rekao 

 

@saoirsebodgeflynn

Safe to say he doesn’t approve🤣

♬ T E E N TIT A N S - rin tin

 

- Neću ni da komentarišem - pogledao je i otišao.

- Zar ti se ne sviđa?- Devojka mu je ponovo prišla i pitala, smejući se.

Devojka mu je ponovo prišla, smejući se, a potom ga upitala:

- Samo zato što si mi ćerka, kažem da je dobro - dodao je. 

"Nepoštovanje koje imaš prema svom tati je neverovatno", "Ja ovo nikad ne bih obukla pred ocem", "Moj tata bi se vratio iz mrtvih da me ubije", "Istraumiran je, šokiran", "Žao mi ovog čoveka", "Ovo je najveća noćna mora svakog oca", "Sramota bre!", glasili su samo neki od komentara.

 

 

Komentari (0)
Loading