Devojka podelila ISKUSTVO drugarice sa Tindera i usijala Tviter: Želeo je da se čuju, a kada je pozvao, videla je njegovu KOBASICU i tu nije KRAJ!

Vesti 18.01.2023 20:00 0

Žena je podelila iskustvo drugarice koje je imala sa muškarcem sa kojim se dopisivala na Tinderu

Devojka podelila ISKUSTVO drugarice sa Tindera i usijala Tviter: Želeo je da se čuju, a kada je pozvao, videla je njegovu KOBASICU i tu nije KRAJ!

Pexels

Dejtovanje nikada nije bilo lako, a ljudi su mislili da će internet sve da olakša. I dobro, stavrno jeste, ali ako mene pitate, stvari su se na neki način dodatno iskomplikovale. Jedna dobra strana je što ludim pričama nema kraja, a upravo vam donosimo jednu takvu.

Naime, jedna devojka iz Velike Britanije je podelila iskustvo svoje drugarice sa Tindera. Ona se dopisivala sa momkom i trebalo je da se vide, ali nije prošlo kao što je očekivala. Svakako, nije imala visoka očekivanja jer je tražila muškarca isključivo za seks jer je prilično zauzeta jer dosta radi. Prenosimo vam celu priču u nastavku.

- Tako me je moja prijateljica pozvala jutros da pričamo o nečemu što joj se dogodilo sinoć. Pokušavala je da pronađe nekoga sa kim bi izlazila krajnje ležerno. Ona nema vremena za romantičnu vezu i u suštini sve što želi je finog muškarca za seks.

Dakle, poklopila se ona sa tipom na Tinderu. Čak su i odredili termin za viđanje, u nedelju, za sada dobro. Sada je njena prva greška što mu od početka nije rekla da samo želi finog muškarca sa kojim bi imala seks, te joj je on slao milion poruka. „Kakav ti je dan danas? Kako ti idu sastanci? Kako se osećaš?“

 

 

Ovo je loše. Zašto? Zato što je ona u suštini Majkl Daglas koji ulazi u taj restoran svakog minuta svakog dana. Mora da radi grafikone i pivot tabele. ONA NEMA VREMENA ZA DOPISIVANJE – piše njena drugarica na Tviteru.

- Opet, nije dobro ispunila njegova očekivanja, ali da vidimo šta će se desiti… On sada želi da se njih dvoje čuju preko video poziva pre njihovog zvaničnog dejta. Mogla bi biti grozna, tako da bih i ja to uradila. Problem je što je zauzeta. ONA JE ZAUZETNA ŽENA. Nisu uspeli da nađu vremena da se čuju pre zakazanog datuma, pa su ga pomerali. Onda joj sinoć poslao poruku: „Slobodno za ćaskanje?“

Ona pogleda u svoju ​​Tupac majicu koju nosi i odluči da, da, slobodna je da ćaska i obučena je prikladno za zavođenje. Uskočila je u poziv.

„Hej!“

„Ćao, drago mi je što smo se konačno upoznali!“ – nastavlja priču njena drugarica.

E sad, u tom trenutku je devojka primetila da je muškarac sa druge strane POTPUNO GO!

 

 

- Pomozite mi da razumem, šaljete poruku ženi i pristajete da se nađete na kafi popodne tokom vikenda. Želite da obavite video poziv sa njom pre sastanka, verovatno da biste proverili da li smatrate da je privlačna. Kada se taj poziv desi, odlučite da je bolje da to uradite goli? – pita se njena drugarica.

- Postavio je kameru tako da izgleda kao Rouz u Titaniku, ali umesto veličanstvenih grudi, on predstavlja sanduk sa slamom koji ima potencijal da zadrži ruske snage najmanje 6 meseci. Noge su mu ležerno prebačene preko ivice kreveta... A njegov penis izgleda „kao 10 dana stara usamljena kobasica, postavljena usred daske za sir, ugušen u terini od lososa“. Izvinite – nastavlja devojka.

Nastavlja ona da piše i kaže da ona ima dve opcije:

1. Da ga isproziva za njegovu apsurdnu golotinju jer nijedna njihova interakcija do sada nije ni izdaleka zaronila u carstvo seksi ili

2. Da samo nastavi da priča sa njim, kao da nije go. Ipak, ona ne želi muža, samo orgazme i tišinu.

- Čitaoci... ona je nastavila da priča sa njim. U ovom trenutku želim da vam kažem da je moja prijateljica naučnik. Ona razmišlja kao naučnik. Ona se ponaša kao naučnik. Ja sam jedina osoba na svetu koju gotivi.

I onda, on je nju zamolio da skine odeću, na šta je ona upitala „Zašto?“

„Hajde!“, kaže on.

*gleda ona u svoju Tupac majicu*

„Skini, želim da te vidim“, kaže joj.

„Hladno je“, kaže ona.

„Skini se.“

„Ne.“

- Ona pukne i odluči da ga NIKAD ne skine i što on više insistira, ona više želi da ga uguši. Zatim je zamolio da uzme svoj laptop. IZVINITE? On želi da ona uzme laptop kako bi mogla da mu pokaže sve uglove svog tela 🙄. Sada, ako poznajete moju prijateljicu, znate da ju je izgubio u „možete li dobiti...“ jer NIKO SE NE MRDA ako im život nije u neposrednoj opasnosti. Ona odbija da uzme laptop i on počinje da bude pomalo frustriran. Ali ne dovoljno da ne počne da masturbira. Da. O da. Sada se dodiruje.

On: Želim da se kao gušiš

Ona: Na čemu?

On: Guši se

Ona: *glumi se da se guši, ali kao da se guši brokolijem*

On ne razume zašto je njeno gušenje izuzetno dramatično ili zašto koristi nož i viljušku. Pokušava da ovu glupu emisiju seksa vrati pod kontrolu.

On: Želim da vidim tvoje suze

Ona: Izvini?

On: Plači, rasplakaću te

Ona: Kako?

On: Idući tako duboko

Ona odgovara jedino na način na koji bi svaki razuman čovek u takvoj situaciji... Otkotrljala se sa kreveta, a ugao kamere na telefonu je takav da izgleda EKSTRA akcijski snimak. Pretvarala se da jede šaku brokolija. Plače, ali kao jedan od onih klovnova iz cirkusa, plači kao da objašnjavaš plač idiotu. Ponavljaj sve u krug.

 

 

- Lik je prestao da se dodiruje. Ona ga gleda bez daha, ne na seksi način, jer njena pluća nemaju kapacitet jer sve vreme provodimo pušeći i jedući picu. I onda, baš kada pomislite da ne postoji način da ikada volite ili poštujete ovakvog čoveka, on izvuče... „Razočaran sam u tebe“. Da li je moguće?

„Stvarno se nisi potrudila“, kaže joj on, kao da ima 5 godina i da nije uspela da reprodukuje Mikelanđelovog Davida.

Onda je stala i rekla mu: „Jebi se, čudače“, pre nego što je spustila slušalicu.

Da li ste vi imali neko ludo iskustvo? Podelite sa nama u komentarima.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading