Čim je video PLJAČKAŠE odmah je ZBRISAO i ostavio devojku SAMU: Njena reakcija je HIT na mrežama, a ovaj detalj je NASMEJAO mnoge!

Vesti 10.11.2021 13:46 1

Niko nije mogao da pretpostavi da će ona ovo da uradi

Čim je video PLJAČKAŠE odmah je ZBRISAO i ostavio devojku SAMU: Njena reakcija je HIT na mrežama, a ovaj detalj je NASMEJAO mnoge!

Printscreen/Youtube

Pošto su izašli na dejt u jedan lokalni restoran brze hrane, njihov izlazak se brzo pretvorio u scenu iz nekog akcionog filma!

Dok su sedeli, jeli i ćaskali pojavili su se pljačkaši koji su odmah napali posrednike koji su sedeli za susednim stolom! Kada je dečko primijetio da je pljačka u toku, bez razmišljanja je ustao od stola i pobegao "kao muva bez glave", a za stolom je ostavio sve svoje stvari ali i devojku sa kojom je izašao!

Međutim, ona je vrlo smirenoo reagovala na ceo događaj, sve vreme je sedela i jela, a kada je videla da pljačkaši "posao" privode kraju ona im je bez oklevanja dala mobilni telefon i ključeve od motora koji pripadaju dečku.

Kako bi stvari bile još gore, ona im je čak i nudila kacigu kako bi "bezbedno" mogli da pobegnu!

Naravno video koji je snimila sigurnosna kamera je postao hit samo zbog ove devojke koja je bez reakcije jela svoj obrok, čak i kada joj je život bio u opasnosti.

 

Komentari (1)
Loading
Djavo
11.11.2021 19:55

U principu su i takve.Tudje sve daje al biftek nije ni ponudila.I dobro da je pobegao od ovakve zmijuge....