Šta radite u trenutku kad saznate da vas žena vara? Iznenadili smo se kako su odgovarali muškarci u Srbiji

Vesti 15.02.2023 12:00 0

Oni koji su otkrili partnerovu preljubi, dobro znaju koliko je taj trenutak stresan

Šta radite u trenutku kad saznate da vas žena vara? Iznenadili smo se kako su odgovarali muškarci u Srbiji

Shutterstock

Ipak ljudi u ovim situacijama drugačije reaguju i drugačije se ponašaju. Ima onih koji su zbog emocija odmah spremni da oproste partneru, ali i onih koji su spremni na osvetu, čak i fizički obračun.

Da i žene varaju, kao i muškarci, to nam je već jasno. Ali da li se muškarci sa prevarom suočavaju na isti kao i žene? Jedan muškarac je upravo postavio ovo pitanje na Redditu i izazvao različite reakcije.

"Saznate da vas žena vara, šta radite u tom trenutku?", napisao je on na popularnoj društvenoj mreži, nakon čega su usledili mnogobrojni komentari.

'Ne bih bio ni naporan ni nasilan. Samo bih u što kraćem roku završio sa njom",prokomentarisao je jedan korisnik.

"Meni se to desilo i rešio sam taj problem razvodom brzo. Mislim da je tako najbolje za obe strane,pogotovo ako ima male dece kao u mom slučaju.Oprostiti takvoj osobi je besmisleno", dodao je drugi, a mnogi su podržali ovaj komentar.

"Verovatno niko od nas ne zna šta bi uradio dok mu se ne desi. Prijatelju se desilo, samo joj je mirno rekao "imas 3h da se spakujes". Spakovala se i otisla. Nastavio je da je finansijski podržavao posto imaju decu a nije mu problem. Po meni skroz ok reakcija. Mirno, bez drame, i bez pokušaja da se nešto ispegla i vrati na staro. Ako te je jednom prevarila, opet će. Takodje eventualni nastavak zajedničkog života (zbog dece ili čega god) u nekom pretvaranju da je sve ok, i da svako šara na svoju stranu, ne podržavam, nema tu sreću", konstatovao je treći pratilac


"Pravim se da ništa ne znam dok potajno za to vreme gradim najpovoljniji život za nastavak. Nikakva osveta, nikakvi razgovori. Pružio bih ruku za sve lepe trenutke, za predivnu devojčicu i ajmo da vidimo kako da ti i ja više ne delimo isti krevet i da nam ćerka izraste sa što više ljubavi i u normalnu i zdravu osobu", bio je još od sličnih komentara, a nizali su se i drugi u sličnom stilu.

Ono što je pozitivno je svakako to što najveći broj korisnika ove društvene mreže potencira na mirnom razlazu ili razvodu. Ipak ne možemo da se ne osvrnemo na činjenicu da je rasprava na ovoj društvenoj mreži možda samo jedan biser u pustinji i da nisu svi muškarci uvek spremni na dostojanstven način da pređu preko prevare.

U svakom slučaju većina je odgovorila, bez sujete i racionalno.


 

Komentari (0)
Loading