Izašla je sa 50 momaka koje je upoznala na INTERNETU i svaki put je doživela HOROR: Jedan je doneo mrtvu mačku, a drugi umalo nije UMRO

Vesti 31.07.2021 21:03 0

Džejn Fulton (35) iz Glasgova izašla je na čak pedeset Tinder sastanaka, ali još uvek nije našla “pravog”. Iako je doživela sve i svašta, kaže da neće odustati

Izašla je sa 50 momaka koje je upoznala na INTERNETU i svaki put je doživela HOROR: Jedan je doneo mrtvu mačku, a drugi umalo nije UMRO

unsplash.com

Prošlo je devet godina otkako je Džejn instalirala ovu aplikaciju za upoznavanje. Tvrdi da je izašla na pedeset sastanaka gde je doživljavala razne neprijatnosti, a potom je odlučila da napiše knjigu.

Evo šta je otkrila:

- “Da li želiš da se nađemo sredinom ove nedelje,", upitao me je Ben, sa kojim sam se dopisivala nekoliko nedelja. Ugovorili smo sastanak za vikend i imala sam dobar osećaj. Obukla sam slatku haljinu, našminkala se savršeno i čekala ga pred vratima. Kad je došao primetila sam da tužno gleda u torbu koji je držao u rući, pa sam ga pitala da li je okej. Onda je počeo da plače. Kroz suze je promrmljao da mu je mačka uginula i da je hteo da je sahrani, ali ne sam. Bila sam zapanjena i brzo sam izmislila nešto kako bi što pre pobegla od njega, usput sam ga i blokirala na aplikaciji - otkrila je autorka knjige.

I to je bio samo jedan od mnogih koje sam blokirala posle prvog izlaska. Dodala je da je bila i na sastanku sa muškarcem koji nije mogao da prestane da psuje, 60-godišnjim muškarcem koji je na Tinderu lagao koliko ima godina, kao i sa čovekom koji joj je sipao otrov u hranu u nadi da će je lakše zavesti.


Kada je imala 18 godina mislila je da je upoznala pravog. Upoznala je Džoa na jednoj proslavi i zabavljali su se dok su bili na fakultetu, ali onda su naprasno raskinuli.

Posle svega napustila je Veliku Britaniju i zaposlila se kao član osoblja u dečijem klubu na jednom kruzeru. Sa 26 godina vratila se u Glazgov gde se zaposlila na jednoj televizijskoj stanici. U početku je odbijala da otvori profil na Tinderu, ali je kasnije su je, kako kaže, nagovorili prijatelji. 

- Uvek sam se rugala ljudima koji koriste ovu aplikaciju, ali kada sam kliknula sa Kirkom sve se promenilo.
Dopisivali smo se nekoliko nedelja pre nego što smo se lično upoznali. Zaista mi se dopao, a samo nekoliko nedelja kasnije završila sam s njim u krevetu. Međutim, odbio je da našu vezu nazove vezom, a kasnije sam saznala da se viđa i sa drugim devojkama - rekla je i dodala da je posle toga obrisala Tinder i prešla na druge aplikacije za upoznavanje, jer je uporno htela da nađe pravog.

Na Bambu je upoznala Kirana, sa kojim je isto razgovarala nekoliko nedelja pre nego što je pristala da izađe sa njim na večeru.

- Bio je zgodan i ponašao se pristojno. Međutim, odjednom je samo prebledeo i počeo teško da diše. Mislila sam da je imao srčani udar, ali je zapravo imao napad panike. Morala sam da pozovem njegovu mamu i da dobijem uputstva kako da ga smirim. Kada je došao sebi počeo je da plače i bio je tako divan, ali nakon toga se više nismo videti.

Potom je upoznala Džima na Hindžu, živeo je blizu nje, ali kasnio je na sastanak, a kada je došao bio je znojav i zaboravio je ime restorana gde je rezervisao sto, pa su zato otišli u obližnji kafić gde je on popio nekoliko flaša piva i pobegao, ostavivši nju da plati ceo račun.

Međutim i pored svih ovih neprijatnosti Džejn kaže da neće odustati dok ne pronađe nekoga za sebe, piše "The Sun".

Komentari (0)
Loading