"Ovo je čista mizoginija": Video fitnes instruktorke iz teretane podelio muškarce i žene, da li je vama okej ovo ponašanje?

Olja Jelić Vesti 20.01.2024 11:34 0

Muškarac kog je kamera uhvatila kako odmerava ženu u teretani izazvao je bes na internetu, a žene komentarišu da je to vrlo čest problem sa kojim se suočavaju dok vežbaju.

Fitnes instruktrka u teretani

Printscreen/TikTok

Muškarac kog je kamera uhvatila kako odmerava ženu u teretani izazvao je bes na internetu, a žene komentarišu da je to vrlo čest problem sa kojim se suočavaju dok vežbaju.

Čarli, britanska instruktorka fitnesa koja na internetu objavljuje vežbe i korisne savete za teretanu, snimala je video o dizanju šipke kad joj je iza leđa prišao muškarac i ispustio težak teg odmah iza nje. To joj je smetalo za nastavak vežbanja, što je pokušala da mu kaže.

Međutim, on ju je ignorisao iako nije koristio slušalice i mogao je da je čuje. Na kraju je odlučila da sama pomeri teg i nastavi dalje, ali on se vratio i buljio u nju. Čarli je odlučila da podeli video na TikToku kako bi ukazala na čest problem: muškarce koji zastrašuju žene u teretanama.

 

@fitwithchaz Replying to @PDWIKI seeing as you all want the full interaction, here ya go! the only reason it was edited was to take out the gaps 🙄 not interested in whether you think I should be a PT or not, so keep it moving 🤪 #gymbro #gymbrointeraction #unedited ♬ original sound - CHARLIE | Fitness & Wellness

 

 

"Teretana je zajednički prostor, nikad mi ne smetaju ljudi koji se ubace u videima. Koristila sam šipku i on me video kako treniram, apsolutno je znao što radi. Neka vam ovo bude podsetnik da budete ljubazni prema drugima", napisala je uz snimku.

Različite reakcije muškaraca i žena

Njen video privukao je veliku pažnju i prikupio više od pet miliona pregleda, ali i podelio korisnike. Žene su saosećale sa Čarli i pisale da se zbog ovakvih tipova mnoge osećaju nesigurno u teretani. Međutim, većina muškaraca nije videla problem.

"Zbog ovog ne idem u teretanu", "Jednom sam vežbala sa tegovima i tip je došao i uzeo mi ih iz ruku", "Čista mizoginija", "Ovo me toliko ljuti. Bravo za tebe što si mu odgurnula teg", "Namerno te provocirao", neki su od komentara žena.

Ipak, (neki) muškarci se nisu složili. "Teretana nije tvoje vlasništvo", "Praviš scene i snimaš videe u teretani. On je naš heroj", "Nisi uopšte u formi da snimaš videe o vežbanju", pisali su, a bilo je tu i mnogo seksističkih komentara i vređanja tiktokerke na račun izgleda.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading