"Htela sam da propadnem u zemlju": Dejt se pretvorio u katastrofu, zauvek će pamtiti taj Dan zaljubljenih

Olja Jelić Vesti 13.02.2024 21:06 0

Kolege sa posla Erika i Oli iz Mančestera odlučili su da odu na dejt povoodom Dana zaljubljenih, ali stvari su krenule po zlu

Dejt

Shutterstock

Kolege sa posla Erika i Oli iz Mančestera odlučili su da odu na dejt povoodom Dana zaljubljenih. Ali, nisu očekivali da će im se i Erikini roditelji pridružiti i postaviti neka neugodna pitanja, piše Daily Star.

Erika je jedva čekala romantičnu večeru s Olijem, ali stvari su krenule po zlu kada je on došao po nju.

"Dogovorili smo se da se nađemo jednog četvrtka u februaru, jedinog dana kada smo oboje bili slobodni. Slučajno je ispalo da je to Dan zaljubljenih. Niko od nas nije to shvatio sve do nekoliko dana pre, tako da je bilo puno intenzivnije nego što smo očekivali", otkrila je Erika.

Oli se prisetio trenutka kada je stigao u Erikinu kuću, pa je dodao: "Otišao sam da pokupim Eriku iz kuće njenih roditelja, a oni su otvorili vrata. Na moj užas, bili su u svojim kaputima i cipelama".

"Ispalo je da su sami sebe pozvali na večeru. Erika je imala užasnutu grimasu na licu. Očigledno nije imala pojma da će se to dogoditi i osećala se vrlo loše. Mislio sam da ću se suočiti sa nekom vrstom izazova", dodao je.

"Bila sam potpuno ponižena"

Erika se prestrašila da je Oli neće pozvati na drugi dejt nakon incidenta. "Bila sam potpuno ponižena i htela sam da me zemlja proguta. Nisam mogla da verujem. Pomislila sam u sebi 'Pa, nema šanse da će me nakon ovoga pozvati na drugi dejt!", rekla je.

"Kada smo stigli u restoran, svi smo seli za sto kao da je to soba za sastanke nekog biznismena. Moj otac je Oliju davao zajedljive primedbe, a ja sam se samo molila da ne dobije 'otkaz'", ispričala je Erika.

Dejt

Shutterstock

 

"Pitali su ga o njegovim namerama, životnim ciljevima i desetogodišnjem planu kao i o tome sa kim se druži i čime se bavi njegova porodica. Moji su roditelji postavljali sva pitanja kojih su mogli da se sete. Samo sam sedila tamo u šoku. Veče se pretvaralo u potpunu katastrofu", istakla je.

"Srećom, Oli je bio briljantan, dobro se održao i odradio je sjajan posao. Moji roditelji su insistirali da plate i pozvali su nas da svratimo kad njih na piće", otkrila je Erika.

Oli i Erika sada su već pet godina zajedno pa su se venčali. To je još jedna u nizu ljubavnih priča sa groznim početkom i srećnim završetkom. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading