Prošlo je PET GODINA otkako je ova devojčica ukrala užinu njene ćerke, i dalje MISLI o njoj, a razlog je SRCEPARAJUĆ

Naj žena Vesti 08.08.2021 09:12 0

Svakodnevno nažalost čujemo po neku sudbinu koja nas rastuži bilo na televiziji, bilo u novinama ili od prijatelja i poznanika. Jedna od takvih je priča o devojčici koju su roditelji zapostavili toliko da je gladovala

Prošlo je PET GODINA otkako je ova devojčica ukrala užinu njene ćerke, i dalje MISLI o njoj, a razlog je SRCEPARAJUĆ

Shutterstock

Osječanka sa prebivalištem u Kaliforniji Kristina Kuzmić napisala je na Fejsbuku status koji je skupio više od 16.000 lajkova, a koji je opisao pomenutu situaciju.

- Kada je moja ćerka išla u drugi razred, jedan dan vratila se kući jako gladna jer joj je nestao sendvič iz kutije za ručak. Znala sam da sam joj ga spakovala i bila sam besna jer sam prvo pomislila da mom detetu neko krade užinu. Kakvom derištu to može da padne na pamet!

Misterija oko sendviča rešena je nekoliko nedelja kasnije s porukom i karticom za ručak na kojoj je bilo šest dolara.

U poruci je pisalo:

- Draga Matea, žao mi je što sam ti ukrala sendvič. Jako mi je žao zbog toga. Direktor škole me je stavio u kaznu na nedelju dana. Žao mi je što sam to uradila. Nadam se da ćeš mi oprostiti i nadam se da možemo i dalje da budemo prijateljice. 

Moja ćerka i ja naučile smo važnu lekciju: Ne pretpostavljajte ništa o drugim ljudima ako ne znate njihovu celu priču.

- Ubrzo nakon što smo dobile ovu poruku, saznale smo kakav pretužan život ima ta devojčica. Prisustvovala je užasnom porodičnom nasilju, uključujući i situaciju kada su se njen otac o majka međusobno jurili po kući s noževima, ispred nje. Briga za njihovu ćerku i njene osnovne potrebe nikada im nije bio prioritet. Devojčica je bila toliko gladna da je bila primorana da uzima hranu drugoj deci. Ona nije bila derište. Ona je bila očajna - napisala je Kristina u Fejsbuk objavi.

Kristina nadalje piše da je na kraju devojčica oduzeta od bioloških roditeljima i ubrzo posle toga usvojena. Iako je prošlo više od pet godina, ova brižna majka i dalje misli na nju.

- Pitam se, da li je dobro. Pitam se oseća li se voljeno. Pitam se je li nekome prioritet. Pitam se ima li opet u nekoga poverenja. Pitam se ima li konačno miran dom i roditelje koji je obožavaju, i samo svoj sendvič, baš svaki dan - napisala je Kuzmić pri kraju objave koju je više od četiri hiljade ljudi lajkovalo.

Komentari (0)
Loading