Toliko jednostavan trik uz koji ćete se našminkati kao PROFESIONALAC: Pokazala "caku" za šminkanje, žene se pitaju zašto im niko to nije rekao ranije

Vesti 26.09.2022 09:00 0

Prejednostavan trik uz koji će vaše šminka izgledati savršeno

Toliko jednostavan trik uz koji ćete se našminkati kao PROFESIONALAC: Pokazala "caku" za šminkanje, žene se pitaju zašto im niko to nije rekao ranije

Printscreen/Youtube

Bjuti blogerki i šminkerki ima milion i kada gledate njihove videe, sve deluje tako jednostavno, a onda kada pokušate da to isto uradite sami, izgledate kao da vas je našminkala petogodišnjakinja?

Ali, ovaj trik će vam zaista pomoći! Šminkerka i jutjuberka Smita Dipak objavila je snimak u kojem pokazuje kako da na najlakši mogući način napravite prelaze između različitih boja senki za oči.

Njen video je pregledan skoro milion i po puta, žene gledaju u čudu i pitaju se zašto im ovo niko nije rekao ranije:

 

 

Stvar je u tome da na očni kapak najpre nanesete prajmer ili korektor, zatim na unutrašnji deo oka svetlu senku, u sredinu malo tamniju, a na spoljšanji deo oka najtaminiju senku, a sve tri boje nanosite u uspravnim linijama. Zatim uzmete čistu, meku četkicu za šminkanje i njome tapkate kako bi se boje izmešale.

Pazite da ne tapkate odmah po celom kapku, već najpre "spojte" najsvetliju i srednju senku, zatim srednju i najtamniju.

Smita je otkrila da je za ovaj trik saznala kada je 2014. godine radila za jednu francusku modnu kuću u San Francisku, te da je to ubedljivo najbrži način da se boje izblenduju.

Komentari žena su veoma pozitivni, a mnoge od njih se pitaju zašto nam ovo niko nije rekao ranije?!

Komentari (0)
Loading