Anđela, Žaklina i Jovanka su se same našminkale: A evo kako to izgleda kada upadnu u ŠAKE šminkera PROFESIONALACA

Lana Vidović Vesti 16.01.2022 21:45 0

Anđela, Žaklina i Jovanka su se sama našminkale, a kada su upale u šake profesionalca, lica su dobila drugu dimenziju

Anđela, Žaklina i Jovanka su se same našminkale: A evo kako to izgleda kada upadnu u ŠAKE šminkera PROFESIONALACA

Najžena

 

Korektor, puder, rumenilo, senka, maskara, sjaj ili ruž, deluje jednostavno, ali nije to baš tako lak zadatak. Ima žena koje su prirodno talentovane, međutim, ne bi profesionalne šminkerke postojale za džaba. Devojke su za svoje posebne prilike posetile šminkera i evo kako to izgleda.

Anđela, Žaklina i Jovanka su se prvo same našminkale, a onda odlučile da to uradi šminker.

Pogledajte razliku, možda će vam njihova transformacija pomoći da i sami uvidite neka tipične greške koje pravite.

Najžena

 

POGREŠNO:

Previše hajlajtera preko celih obraza dao je zamašćen umesto blistavog izgleda. Senka stavljena samo po okviru kapaka, zatvara joj oči. Umesto da ih istakne, one izgledaju sitnije. Obrve su neuredne, iako je trend prirodnih gustih obrva, one ipak treba da izgledaju uredno.

Najžena

 

PRAVILNO

Hajlajter je stavljen na najviše tačke jagodica, jer se hajlajter tu stavlja kako bi ih istakao. Na kapke je naneta senka koja je lepo izblendana, a srednji ton na pregib oka, kako bi oči dobile dubinu, izgledale krupnije i više došle do izražaja. Obrve su začešljane, podšišane, na njih je nanet gel, ali je ostavljena prirodna gustina da izgledaju moderno, ali uredno.

Najžena

 

POGREŠNO:

Ruž za usne nije dobro odabran, prehladan i pretaman je, pa izgleda starije i umorno, a usne manje. Konturisanje lica nije dobro urađeno, bronzer nije na pravom mestu na obrazima, pa lice gubi definiciju i izgleda šire nego što jeste. Na mali kapak je kreon iscrtan predebelo, što je zatvorilo oči, umesto da ih otvori.

Najžena

 

PRAVILNO:

Za usne je odabran ruž u boji breskve koji osvežava lice i usnama daje dodatnu punoću. Bronzer je stavljen više na jagodice da se postigne efekat preplanulog tena, umesto što je bio na obrazima gde je proširivao lice. Kreon je izvučen tanko uz trepavice kako bi joj se video kapak i time oko bilo otvorenije i lepše. Nijansa senke se stopila sa nijanskom bluze, što stajlingu daje dodatni bolji efekat.

Najžena

 

POGREŠNO:

Odabrana je presvetla nijansa pudera za hladan podton kože, pa je dobijen suviše svetao ten. Maskara je preskočena, što je oborilo oči. Umesto da izgledaju krupno i podignuto, one su tužnog izgleda. Usne su prenaglašene. Nije naneta maskara niti krejon, pa kompletna šminka izgleda nedovršeno.

Najžena

 

PRAVILNO:

Naneta je nijansa pudera koja odgovara njenoj boji kože, čime je postignut prirodan i svež izgled. Ajlajner je izvučen visoko i dijagonalno da joj podigne i izduži oči. Maskara daje dodatni efekat i pogled izgleda zavodljivije, mačkastije. 

Komentari (0)
Loading