Želite da se FARBATE ali niste sigurne u koju BOJU? Sa ovim TRIKOM nikada nećete omanuti

Vesti 17.09.2021 17:25 0

Pepeljasto plava ili tamnosmeđa? Tamno crvena ili plava? Ako niste sigurne koja boja će vam najbolje stajati, stanite ispred ogledala i odgovor će vam doći sam od sebe

Želite da se FARBATE ali niste sigurne u koju BOJU? Sa ovim TRIKOM nikada nećete omanuti

pixabay

Ako ste u nedoumici u koju boju da se ofarbate, najgore što možete da uradite jeste da gledate palete s uzorcima. Samo stanite ispred ogledala i dobro obratite pažnju na jedan detalj.

Londonski stručnjak za bojenje kose Mičel Rovan, naime, savetuje da u potrazi za bojom kose koja bi nam najbolje pristajala proučimo boju svojih očiju.

Prema Mičelovim rečima boja očiju i kože najbolje će nam pokazati koja je savršena nijansa za našu kosu.

Ženama smeđih očiju ili boje lešnika Rovan savetuje da pri izboru boje imaju na umu jesenje nijanse poput crvenkaste, bakarne i zlatne. Dok ženama sa svetlo plavim očima savetuje da obrate pažnju na zlatne tonove, a ako žele da se oprobaju i sa tamnom verzijom, onda sugeriše bogate i tople nijanse smeđe, poput kestenjaste.

S druge strane, ženama tamn plavih očiju odgovaraju hladniji tonovi, poput svetlo plavih i platinastih nijansi.

Dok za, retkim srećnicama sa zelenim očima savetuje da se "igraju" sa toplim i hladnim nijansama. Na primer, bakarni tonovi istaći će boju očiju, a tamne nijanse crvene daće tenu onu toplinu za kojim i sama vapi.

Komentari (0)
Loading